по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Изцяло Забравена! Имате нужда от лаптоп и интернет Помощ при пътуване Над морската!

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 юни 2009 г., 18:14
Новите държави Група

Default Изцяло Забравена! Имате нужда от лаптоп и интернет Помощ при пътуване Над морската!

Моето потребителско име е абсолютно суми ме. Аз съм толкова clueless компютри! Имам нужда от вашата помощ! Аз отивам да се разходи на един месец в Англия започва в края на август. Сега всичко, което имам е Dell десктоп и използването на интернет, за да проверите моя имейл и малко повече. Аз наистина искам да купя един от мини лаптопи за моето пътуване (The <$ 300 HP или Dell версии). Но има толкова много въпроси ... Някои може да изглежда глупаво и очевидно, но носят с мен. Аз наистина съм clueless

Ако си купя такъв лаптоп, ще бъде оборудвана интернет? Ако аз да ходя в Wi-Fi горещи място, ще имам интернет или трябва да се плати някъде отделно за да активирате, че на лаптопа, така че той ще работи?

Имам няколко приятели, които имат Verizon Безжичен интернет карти, които печелят интернет по лаптопи Verizon където има клетъчна услуга. Бихте, които работят в Англия? Аз съм се чудех дали той ще работи по същия начин, тъй като за мен да отида клетъчна услуга в Англия, ще трябва да купя някаква международна услуга за да можете да използвате сигнал там ...? Или съм недоразумение?

И накрая, какво ще кажеш за Skype? Чух много неща за него и след търси в това, че изглежда като голяма стойност, и една голяма идея. Би било чудесно, ако можех да закупите този малък лаптоп и той ми служи като връзка с интернет и моята временна мобилен телефон, докато аз съм го.

Така че основно, аз съм, че искат да купят евтино този малък лаптоп и автоматично имат интернет и телефонни услуги (чрез безжични и Skype). Но със сигурност това не е толкова просто.? Може ли някой да ми помогне??? Благодаря толкова много!
Old 26 юни 2009 г., 22:46
Модератор Група

Default Изцяло Забравена! Имате нужда от лаптоп и интернет Помощ при пътуване Над морската!

Погледни в получите Samsung NC10 или Lenovo S10 за netbook

Много места в Обединеното кралство има свободен Wi-Fi горещи точки, но трябва да чакаме някой от Великобритания да отговори, че една

Skype е чудесна идея, цената на разговора, са само една фракция на тази от клетка

Може би, когато сте във Великобритания можеш да вдигнеш една от 3G плащат в движение интернет адаптери, така че вие ще имате interwebz където някога ти отиде

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 27 юни 2009 г., 02:03
Номер на групата

Аха ..... малките Netbooks ще вършат работата добре, просто се уверете, че този, който купи XP е инсталирана, както някои идват с предварително инсталиран Linux.

Имам PAYG Vodafone Stick USB модем. Това е £ 39, който включва 1GB за ползване .... след това е £ 15 за 1GB нагоре-нагоре. Това работи в повечето големи градове и когато една Vodafone клетъчни сигнала е на разположение, така че, ако не са в съответствие с тояга, той трябва да работи добре. Добрата страна е с Vodafone TopUps DONT да изтече в края на месец (като повечето), така че ако ви DONT го използвате, можете DONT го изгуби. Единственото нещо, което ще кажа е ... Това са големи за ежедневна сърфинг / имейли т.н., но не са добри, ако ще използвате интернет доста. Като каза, че според Vodafone, те казват 1GB е добре за - 30 часа сърф, 650-мейли и десетки изтегляния.
Проверете Vodafones сделка тук .... можеш да вдигнеш тази Dongle във всеки Vodafone Висок Улица магазин, във Великобритания, но тя навик работа извън Обединеното кралство.

Що се отнася до Skype / VoIP проверите своите уебсайтове ..... Ползвам VoIP, когато аз съм в САЩ и това спестява ми късмет ..... 1p една мин. приблизително да се обади на Великобритания. Ако решите да отидете за това, това е най-добре да се взема на USB телефон мобилен телефон, както messing със слушалки и микрофон е доста голяма болка.

Както бе споменато по места осигуряват безплатен WiFi, като McDonalds и някои пъбове т.н., но ние МИГ дълъг път зад САЩ и тези съоръжения са доста разпокъсан и на много места, не са свободни. Хотели / Travelodge разпарям ли се големите време.

HTH

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc