menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Zcela Zapomenuté! Potřeba Laptop a Internet Nápověda pro cestování přes moře!

Reply

Thread Nástroje
Old 26. června 2009, 18:14
Nový člen skupiny

Default Zcela Zapomenuté! Potřeba Laptop a Internet Nápověda pro cestování přes moře!

Moje uživatelské jméno absolutně částky mě. Jsem bezradný SO o počítačích! Potřebuji vaši pomoc! Chystám se strávit měsíc v Anglii začíná na konci srpna. Právě teď všechny jsem je Dell plochu a používat internet zkontrolovat svůj e-mail a little more. Opravdu chci koupit jeden z mini notebooky pro mou cestu (v <$ 300 HP nebo Dell verze). Ale já mám tolik otázek ... Některé se mohou zdát hloupý a zřejmá, ale nese s sebou. Já jsem opravdu bezradný

Pokud si koupit takový notebook, bude vybaven internet? Kdybych byl na procházku do Wi-Fi hot spot, budu mít internet, nebo budu muset platit někde zvlášť aktivovat, že na notebooku, takže to bude fungovat?

Mám několik přátel, kteří mají Verizon Wireless internet karet, které dostanete k internetu kdekoli na svých laptopech Verizon má buňka služby. By se, že práce v Anglii? Já jsem přemýšlela, pokud by to fungovat stejným způsobem, protože pro mě dostat buněk služby v Anglii budu muset koupit nějaký mezinárodní služby, která má být schopna využívat signál tam ...? Nebo jsem nedorozumění?

A konečně, co o Skype? Slyšel jsem o něm veliké věci a po pohledu do ní, zdá se to jako velkou hodnotu a je skvělý nápad. Bylo by skvělé, kdybych mohl koupit tohoto malého notebooku, a to jako moje připojení k internetu a mé dočasné mobilní telefon, zatímco jsem pryč.

Takže v podstatě jsem si přeje, že můžu koupit malý levný přenosný počítač a automaticky se na internet a telefonní služby (prostřednictvím bezdrátové a skype). Ale určitě to není tak jednoduché.? Může mi někdo pomoct? Díky moc!
Old 26. června 2009, 22:46
Moderátor skupiny

Default Zcela Zapomenuté! Potřeba Laptop a Internet Nápověda pro cestování přes moře!

Podívejte se do dostat Samsung NC10 nebo Lenovo S10 pro netbook

Mnoho míst ve Velké Británii mají zdarma Wi-Fi hot spots, ale musíte čekat, až někdo z UK správně odpovědět, že jedna

Skype je výborný nápad, jsou náklady na volání jsou jen frakci, že z buněk

Možná, když jste ve Velké Británii můžete vyzvednout jeden z 3G pay as you jít internet adaptéry tak, že budete mít interwebz kde jste někdy šli

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27. června 2009, 02:03
Dárce Skupina

Jo ..... malé Netbooks udělá práci pěkně, ujistěte se, že právě ten jeho zakoupení má XP nainstalována, protože některé jsou pre-instalována s Linuxem.

Mám PAYG Vodafone USB modem Stick. Je to 39 liber, což zahrnuje 1gigabajt použití .... poté, co že je to 15 liber za 1 gb top-nahoru. Toto funguje ve většině velkých měst a tam, kde Vodafone buňce signál k dispozici, takže pokud jste v hole, by měl fungovat v pohodě. Dobrou část s Vodafone je TopUps dont vyběhnout na konci měsíce (jako většina), takže pokud jste dont používat, budete dont ztratit. Jediná věc, řekl bych, je ... To jsou skvělé pro každodenní surfování / e-mailů, atd., ale není dobré, pokud budete používat Internet hodně. Který uvedl, že podle Vodafone, říkají 1GB je dobré pro - 30 hodin, surfování, 650 e-mailů a desítky souborů.
Podívejte se Vodafones řešení tady .... si můžete vyzvednout tento dongle v jakékoli prodejně Vodafone High Street, ve Spojeném království, ale je zvyklý pracovat mimo Británii.

Stejně jako u Skype / voip vyzkoušet své stránky ..... I využívání VoIP, kdy jsem v USA a ušetří mě štěstí ..... 1p a min cca do telefonu, Velká Británie. Pokud jste se rozhodli jít na to, je to nejlepší vyzvednout USB telefon sluchátko, as nepovolanými sluchátek a mikrofonu je trochu bolesti.

Jak již bylo zmíněno některých místech poskytovat WiFi zdarma, jako McDonalds a některých hospodách atd., ale zaostávají daleko za USA, a tyto prostředky jsou trochu nespolehlivý a na mnoha místech, není zadarmo. Hotely / TRAVELODGE rip tě velký čas.

HTH

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook navnut Sítě, Modemy & VoIP 24 12. dubna 2009 07:14
Zapomenuté internet na síti dave2005 Sítě, Modemy & VoIP 5 22. prosinec 2007 12:55
Moje soubory někam, ale úplně ztracena. Prosím pomozte spandy Operační systémy Windows 4 13. říjen 2007 07:48
Program kompletně otřete c mechaniky Cew27 Operační systémy Windows 4 23. Září 2007 13:52
Laptop baterie ztracené síly AlasTTTair Notebooky, Mobily a PDA 3 14. srpna 2007 02:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.