![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje uživatelské jméno absolutně částky mě. Jsem bezradný SO o počítačích! Potřebuji vaši pomoc! Chystám se strávit měsíc v Anglii začíná na konci srpna. Právě teď všechny jsem je Dell plochu a používat internet zkontrolovat svůj e-mail a little more. Opravdu chci koupit jeden z mini notebooky pro mou cestu (v <$ 300 HP nebo Dell verze). Ale já mám tolik otázek ... Některé se mohou zdát hloupý a zřejmá, ale nese s sebou. Já jsem opravdu bezradný Pokud si koupit takový notebook, bude vybaven internet? Kdybych byl na procházku do Wi-Fi hot spot, budu mít internet, nebo budu muset platit někde zvlášť aktivovat, že na notebooku, takže to bude fungovat? Mám několik přátel, kteří mají Verizon Wireless internet karet, které dostanete k internetu kdekoli na svých laptopech Verizon má buňka služby. By se, že práce v Anglii? Já jsem přemýšlela, pokud by to fungovat stejným způsobem, protože pro mě dostat buněk služby v Anglii budu muset koupit nějaký mezinárodní služby, která má být schopna využívat signál tam ...? Nebo jsem nedorozumění? A konečně, co o Skype? Slyšel jsem o něm veliké věci a po pohledu do ní, zdá se to jako velkou hodnotu a je skvělý nápad. Bylo by skvělé, kdybych mohl koupit tohoto malého notebooku, a to jako moje připojení k internetu a mé dočasné mobilní telefon, zatímco jsem pryč. Takže v podstatě jsem si přeje, že můžu koupit malý levný přenosný počítač a automaticky se na internet a telefonní služby (prostřednictvím bezdrátové a skype). Ale určitě to není tak jednoduché.? Může mi někdo pomoct? Díky moc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podívejte se do dostat Samsung NC10 nebo Lenovo S10 pro netbook Mnoho míst ve Velké Británii mají zdarma Wi-Fi hot spots, ale musíte čekat, až někdo z UK správně odpovědět, že jedna Skype je výborný nápad, jsou náklady na volání jsou jen frakci, že z buněk Možná, když jste ve Velké Británii můžete vyzvednout jeden z 3G pay as you jít internet adaptéry tak, že budete mít interwebz kde jste někdy šli
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ..... malé Netbooks udělá práci pěkně, ujistěte se, že právě ten jeho zakoupení má XP nainstalována, protože některé jsou pre-instalována s Linuxem.
Mám PAYG Vodafone USB modem Stick. Je to 39 liber, což zahrnuje 1gigabajt použití .... poté, co že je to 15 liber za 1 gb top-nahoru. Toto funguje ve většině velkých měst a tam, kde Vodafone buňce signál k dispozici, takže pokud jste v hole, by měl fungovat v pohodě. Dobrou část s Vodafone je TopUps dont vyběhnout na konci měsíce (jako většina), takže pokud jste dont používat, budete dont ztratit. Jediná věc, řekl bych, je ... To jsou skvělé pro každodenní surfování / e-mailů, atd., ale není dobré, pokud budete používat Internet hodně. Který uvedl, že podle Vodafone, říkají 1GB je dobré pro - 30 hodin, surfování, 650 e-mailů a desítky souborů. Podívejte se Vodafones řešení tady .... si můžete vyzvednout tento dongle v jakékoli prodejně Vodafone High Street, ve Spojeném království, ale je zvyklý pracovat mimo Británii. Stejně jako u Skype / voip vyzkoušet své stránky ..... I využívání VoIP, kdy jsem v USA a ušetří mě štěstí ..... 1p a min cca do telefonu, Velká Británie. Pokud jste se rozhodli jít na to, je to nejlepší vyzvednout USB telefon sluchátko, as nepovolanými sluchátek a mikrofonu je trochu bolesti. Jak již bylo zmíněno některých místech poskytovat WiFi zdarma, jako McDonalds a některých hospodách atd., ale zaostávají daleko za USA, a tyto prostředky jsou trochu nespolehlivý a na mnoha místech, není zadarmo. Hotely / TRAVELODGE rip tě velký čas. HTH Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook | navnut | Sítě, Modemy & VoIP | 24 | 12. dubna 2009 07:14 |
| Zapomenuté internet na síti | dave2005 | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 22. prosinec 2007 12:55 |
| Moje soubory někam, ale úplně ztracena. Prosím pomozte | spandy | Operační systémy Windows | 4 | 13. říjen 2007 07:48 |
| Program kompletně otřete c mechaniky | Cew27 | Operační systémy Windows | 4 | 23. Září 2007 13:52 |
| Laptop baterie ztracené síly | AlasTTTair | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. srpna 2007 02:14 |
| Thread Nástroje | |
| |