μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Εντελώς Lost! Ανάγκη Υ και Internet Βοήθεια για Ταξιδεύοντας Πάνω από τις θάλασσες!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Ιουνίου 2009, 18:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Το ψευδώνυμο απόλυτα ποσά μέχρι μου. Είμαι τόσο clueless για τους υπολογιστές! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Θα είμαι δαπανών σε ένα μήνα στην Αγγλία αρχίζουν στα τέλη Αυγούστου. Τώρα το μόνο που έχω είναι μια Dell desktop και θα χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να ελέγξετε το email μου και λίγο περισσότερο. Πραγματικά ήθελα να αγοράσω ένα από τα μίνι laptops μου ταξίδι (το <$ 300 HP ή Dell εκδόσεις). Αλλά έχω τόσες πολλές ερωτήσεις ... Μερικοί μπορεί να φαίνεται ανόητη και αυτονόητο, αλλά να φέρει μαζί μου. Ειλικρινά είμαι clueless

Εάν αγοράσω ένα τέτοιο φορητό υπολογιστή, θα είναι εξοπλισμένο διαδίκτυο; Αν έπρεπε να περπατήσουν σε ένα Wi-Fi hot spot, θα έχω internet ή θα πρέπει να καταβάλλουν ξεχωριστά κάπου ότι για να ενεργοποιήσετε το φορητό υπολογιστή έτσι ώστε να λειτουργήσει;

Έχω αρκετούς φίλους που έχουν την Verizon Wireless internet κάρτες που φέρνουν διαδίκτυο για τους φορητούς υπολογιστές όπου έχει Verizon κυττάρων υπηρεσίας. Μήπως η εργασία στην Αγγλία; Είμαι αναρωτιούνται αν θα μπορούσε να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο, δεδομένου ότι για μένα να κυττάρων υπηρεσία στην Αγγλία θα πρέπει να αγοράσουν κάποιο είδος διεθνούς υπηρεσίας να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί το σήμα εκεί ...; Ή μήπως είναι παρεξήγηση;

Τέλος, τι γίνεται με το Skype; Έχω ακούσει σπουδαία πράγματα γι 'αυτό και αφού εξέτασε αυτό, φαίνεται σαν μια μεγάλη τιμή και μια μεγάλη ιδέα. Θα ήταν θαυμάσιο αν θα μπορούσα να αγοράσω αυτό το μικρό φορητό υπολογιστή και να χρησιμεύσει ως μου σύνδεση με το internet και μου προσωρινή κινητό ενώ έχω φύγει.

Έτσι, κατά βάση, είμαι εγώ που επιθυμούν να αγοράσουν αυτό το μικρό φθηνό φορητό υπολογιστή και αυτόματα έχουν internet και τηλεφώνου υπηρεσιών (μέσω ασύρματων και skype). Αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο απλό.; Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;;; Ευχαριστώ πολύ!
Old 26 Ιουνίου 2009, 22:46
Συντονιστής Ομάδας

Κοίταξε στα πάρετε το Samsung NC10 ή Lenovo S10 για netbook

Πολλά μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν δωρεάν Wi-Fi hot spots, αλλά θα πρέπει να περιμένει κάποιος από τη Βρετανία για την ορθή απάντηση ότι ένας

Το Skype είναι μια μεγάλη ιδέα, το κόστος της κλήσης είναι μόνο μια φατρία του ότι από ένα κελί

Ίσως όταν είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να σας πάρτε ένα από τα 3G pay as you go internet προσαρμογείς, ώστε να έχετε θα interwebz όπου πήγε ποτέ σας

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 27 Ιουν 2009, 02:03
Ομάδα Δωρητών

Ναι ..... το μικρό Netbooks θα κάνει το κάνει αυτό πολύ καλά, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει το ένα έχει εγκατασταθεί XP, όπως ορισμένοι έρχονται με προ-εγκατεστημένο Linux.

Έχω ένα PAYG Vodafone USB Modem Stick. Είναι £ 39, το οποίο περιλαμβάνει 1gb χρήσης .... μετά ότι είναι £ 15 για 1gb top-up. Αυτό λειτουργεί σε περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις και η Vodafone όπου ένα κελί μήνυμα είναι διαθέσιμη, αν δεν είναι έτσι αναφέρονται στο μπαστούνια, θα πρέπει να λειτουργεί καλά. Το θετικό με την Vodafone είναι η TopUps dont εξαντληθεί στο τέλος του μήνα (όπως και οι περισσότεροι), έτσι αν dont χρήση, μπορείτε dont χάνεις. Το μόνο πράγμα που θέλω να πω είναι ... αυτά είναι μεγάλη για καθημερινή σέρφινγκ / ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., αλλά δεν είναι καλό αν πρόκειται να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο πολύ. Κατόπιν τούτου, σύμφωνα με τη Vodafone, λένε 1gb είναι καλή για - 30 ώρες σέρφινγκ, 650 emails και δεκάδες λήψεις.
Check out Vodafones αντιμετώπιση εδώ .... μπορείτε να παραλάβετε αυτό το dongle σε οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone High Street, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά συνηθίζει εργασία εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όσο για Skype / Voip δείτε ιστοσελίδες τους ..... Χρησιμοποιώ Voip, όταν είμαι στις ΗΠΑ και αυτό θα κάνω μια περιουσία ..... 1p περίπου ένα λεπτό τηλέφωνο με το Ηνωμένο Βασίλειο. Αν αποφασίσετε να πάτε για αυτό, είναι καλύτερο να παραλάβετε μια συσκευή USB Phone, όπως Messing ακουστικά με μικρόφωνο και είναι λίγο πόνο.

Όπως αναφέρεται ορισμένα μέρη παρέχουν δωρεάν WiFi, όπως και σε ορισμένα καταστήματα McDonalds κλπ., όμως υπολείπονται κατά πολύ πίσω από τις ΗΠΑ και οι εγκαταστάσεις αυτές είναι λίγο ανομοιογενής και σε πολλές περιοχές, που δεν είναι απαλλαγμένες. Ξενοδοχεία / Travelodge κάνετε rip off μεγάλο χρονικό διάστημα.

HTH

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.