![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj zaslonsko ime apsolutno sume me up. I am SO clueless o računalima! Trebam vašu pomoć! Ja odlazim, da se potrošnja od mjesec dana u Engleskoj počinju krajem kolovoza. Sad sam sve je Dell desktop i korištenje interneta da provjerite moju e-mail i malo više. JA stvarno žele kupiti jedan od mini laptop za svoje putovanje (i <$ 300 HP ili Dell verzije). Ali imam toliko pitanja ... Neki svibanj činiti se glupa i očiti, ali nose sa mnom. I zaista sam clueless Ako sam kupiti takav laptop, internet će biti opremljen? Ako mi je hodati na Wi-Fi hot spot, htjedoh interneta ili Moram li platiti negdje odvojeno za aktiviranje da na laptop, tako da će to funkcionirati? Imam nekoliko prijatelja koji su Verizon Bežični internet kartice koji dobijete na njihovim internet laptop gdjegod Verizon ima cell uslugu. Kamo sreće da rade u Engleskoj? Ja sam zadivljen, ako bi to raditi na isti način jer za mene to get cell uslugu u Engleskoj ja bi trebala kupiti neke međunarodne uslugu moći koristiti signal tamo ...? Ili sam nesporazum? Na kraju, što o Skype? Čuo sam velike stvari o tome i nakon što u nju gleda, izgleda kao velika vrijednost i veliku ideju. Bilo bi divno kad bih mogao kupiti ovaj laptop i malo ga poslužiti kao moja veza na internet i moj privremeni mobitel dok sam otišao. Tako je u osnovi, I'm želeći da ja mogu kupiti ovaj jeftini mali laptopi i automatski imaju internet i telefonskih usluga (putem bežične i Skype). Ali sigurno nije tako jednostavno.? Može bilo tko pomoć mene? Thanks so much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potražite u dobiti Samsung NC10 ili Lenovo S10 za netbook Puno mjesta u Velikoj Britaniji imaju besplatan Wi-Fi hot spotove, ali trebali biste čekati netko iz Velike Britanije kako bi ispravno odgovorili da je jedan Skype je sjajna ideja, cijena poziva je samo jedna frakcija koja od ćelija Možda kad se u Velikoj Britaniji te mogao podići jedan od 3G platiti idete prilagodnike internet tako da bi interwebz gdje ste otišli
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... mali Netbooks će obaviti posao lijepo, samo da li je ona koju kupite XP instaliran, jer neki dolaze pre-Installer sa Linux.
Imam PAYG Vodafone Stick USB modem. To je £ 39, koji uključuje 1GB korištenja .... Nakon toga je 15 £ za 1GB top-up. To radi u većini glavnih gradova i kuda jedan Vodafone cell signal je dostupan, tako da osim ako se u štapićima, to bi trebalo raditi dobro. Dobar dio s Vodafone je TopUps dont istrčati na kraju mjeseca (kao većina), pa ako ne koristite ga, vi ne izgubiti. Jedino što sam rekao je ... To su velike za svakodnevnu surfanje / e-mail poruka, itd., ali se nisu dobri ako ćete koristiti internet mnogo. Poslije rečenog da, prema Vodafone, kažu 1GB je dobro - 30 sati surfanja, 650 e-poruka i desetine downloads. Check out Vodafones posao ovdje .... možete podići u svakom ovom dongle Vodafone High Street shop, u Velikoj Britaniji, ali navika funkcionirati izvan Velike Britanije. Kao za Skype / Voip provjeriti njihove web stranice ..... Li koristiti Voip, kad sam u SAD-u i to mi je sudbina sprema ..... 1p min otprilike jedan do telefona u Velikoj Britaniji. Ako ste odlučili ići na to, to je najbolje pokupiti USB Telefon slušalica, kao messing sa slušalicama i mikrofonom je zalogaj od bolova. Kao što je spomenuto nekim mjestima pružaju besplatan WiFi, kao što su McDonalds i određena baza i sl., ali mi lag dug put iza SAD-a i ove ustanove su malo nepovezan i na mnogim mjestima, a ne besplatno. Hoteli / Travelodge pokidati ste isključili velik vrijeme. HTH My System: Početna Build
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi u povezivanju 360 Laptop za Internet, i to za PC LAN Laptop | navnut | Networking, Modemi & VoIP | 24 | 12. travanj 2009 07:14 |
| Zaboravili ste na mreži Internet | dave2005 | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 22. prosinac 2007 12:55 |
| Moje datoteke se negdje, ali potpuno izgubio. Please help | spandy | Windows Operating Systems | 4 | 13. listopad 2007 07:48 |
| Program za potpuno obrišite c pogon | Cew27 | Windows Operating Systems | 4 | 23. Ruj 2007 13:52 |
| Laptop baterija izgubio vlast | AlasTTTair | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 14. kolovoz 2007 02:14 |
| Thread Tools | |
| |