kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Teljesen Lost! Need Laptop és internet Súgó Utazás Over Seas!

Reply

Téma eszközök
Old Június 26 2009, 18:14
Új tag Csoport

Default Teljesen Lost! Need Laptop és internet Súgó Utazás Over Seas!

Saját becenevünket feltétlenül összegeket fel. Annyira clueless about számítógépek! Szükségem van a segítségedre! Én leszek eltöltött hónap Angliában kezdve augusztus végéig. Most már minden a Dell asztali és úgy használja az internetet, hogy ellenőrizze az email, és kicsit több. Nagyon szeretnénk vásárolni egy mini laptopok az Útiterv (a <300 $ HP és a Dell verziók). De sok kérdés ... Néhány látszólag ostoba és nyilvánvaló, de a medve velem. Én igazán vagyok clueless

Ha veszek egy ilyen laptop, internet lesz felszerelve? Ha én is járni egy Wi-Fi hot spot, ez már interneten, vagy nem kell fizetni, valahol külön aktiválni, hogy a laptop, hogy fog működni?

Nekem van több barátja van, aki rendelkezik a Verizon Wireless internet-kártyákat, hogy az Internet a laptopokon, ahol a Verizon cell szolgáltatást. Szeretné, hogy a munkát Angliában? Én azt gondoltam, ha a munka ugyanúgy, mivel az enyém lehessen sejt szolgáltatás Angliában volna vásárolni valamiféle nemzetközi szolgáltatást tudja igénybe venni a jelet, ott ...? Vagy én vagyok félreértés?

Végül, mi a Skype? Hallottam nagy dolgot, és azt követően vizsgálja meg, úgy tűnik, mint egy nagy értékű és nagy ötlet. Ez csodálatos lenne, ha tudnám megvenni ezt a kis laptopot, és ez szolgál a kapcsolatot az internet és az én ideiglenes mobilom, amíg én vagyok itt.

Tehát alapvetően, én vagyok, aki tudja, hogy ez az olcsó kis vásárolnak laptopot és automatikusan az internet és telefon szolgáltatás (via wireless és skype). De biztos, hogy nem ilyen egyszerű.? Tud akárki segítsen nekem??? Nagyon köszönöm!
Old Június 26 2009, 22:46
Moderátor Csoport

Nézz be kap a Samsung NC10, vagy a Lenovo S10 netbook

Sok helyen az Egyesült Királyságban ingyenes Wi-Fi hot spotok, de meg kell várni valaki az Egyesült Királyság a megfelelő választ, hogy az egyik

A Skype egy nagyszerű ötlet, a költséget a hívás csak egy párt, hogy egy sejt

Talán akkor, amikor az Egyesült Királyságban, akkor vedd fel az egyik 3G felosztó-kirovó internet adapterek így lenne interwebz ahol valaha járt

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Június 27 2009, 02:03
Donor Group

Igen ..... A kis Netbooks fogja elvégezni a munkát szépen, csak győződjön meg arról, hogy Ön vásárolni XP telepítve van, mivel néhány jön előre telepített Linux.

Van egy PAYG Vodafone USB Stick modem. A £ 39, amely tartalmazza a használati 1GB .... azt követően, hogy £ 15 egy 1GB top-up. Ez működik a legtöbb nagy városban, és amikor a Vodafone-sejt jele áll rendelkezésre, így csak ha az a pálca, ez jól működik. A jó része a Vodafone az TopUps ne fuss ki a hónap végét (mint a legtöbb), így ha ön dont használatát, akkor ne veszítsd el. Az egyetlen dolog, azt mondanám, hogy ... Ezek nagy mindennapi surfing / e-maileket, stb, de nem jó, ha megy az internet a lot. Miután azt mondta, hogy a Vodafone, azt mondják, hogy 1GB jó - 30 óra szörfözés, 650 e-maileket és tucatnyi letöltéseket.
Kijelentkezés Vodafones foglalkozik itt .... akkor vegye fel ezt a dongle bármely Vodafone High Street bolt, az Egyesült Királyságban, de ez szokás kívül dolgoznak az Egyesült Királyságban.

Ami a Skype / VoIP Tekintse meg a weboldalak ..... Voip használhatom, ha én vagyok az USA-ban, és ez menti meg a sors ..... 1p kb egy perc a telefon az Egyesült Királyságban. Ha úgy dönt, hogy ezt, hogy ez a legjobb, hogy vegye fel egy USB Telefon kézibeszélő, mint messing A fejhallgató és mikrofon van egy kis fájdalmat.

Mint azt néhány helyen biztosít ingyenes WiFi, mint a McDonalds és egyes sörözők stb, de elmarad a hosszú utat az Egyesült Államok mögött, és ezek az eszközök egy kicsit hiányosak, és sok helyen nem szabad. Szállodák / Travelodge rip you off big time.

HTH

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák összekötő 360-Laptop az Internet és a LAN PC Laptop navnut Hálózatépítés, Modems & VoIP 24 12. április 2009 07:14
Elfelejtett internet hálózat dave2005 Hálózatépítés, Modems & VoIP 5 22. december 2007 12:55
Saját fájlok vannak valahol, de teljesen elveszett. PLEASE HELP spandy A Windows operációs rendszerek 4 13. október 2007 07:48
A program teljesen törölje a C meghajtó Cew27 A Windows operációs rendszerek 4 23. Szeptember 2007 13:52
Laptop akkumulátor elveszített hatalom AlasTTTair Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 14. augusztus 2007 02:14
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.