![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| המסך שלי שם סכומים אותי לחלוטין. אני כל כך clueless לגבי מחשבים! אני צריך את העזרה שלך! אני הולך להשקיע את כספי בחודש באנגליה החל בסוף חודש אוגוסט. עכשיו כל מה שיש לי הוא של Dell Desktop ואני להשתמש באינטרנט כדי לבדוק את הדואר האלקטרוני ומעט יותר. אני ממש רוצה לקנות אחד של מיני מחשבים ניידים עבור הנסיעה שלי (ה <$ 300 HP או Dell גירסאות). אבל יש לי כל כך הרבה שאלות ... חלק מאי נראה טיפשי או ברור, אך לשאת איתי. אני באמת AM clueless אם אני קונה מחשב נייד כזה, האם זה יהיה מצויד אינטרנט? אם הייתי ללכת לתוך Wi-Fi hot spot, האם אני צריך לעשות באינטרנט או שאני צריך לשלם בנפרד איפשהו כדי להפעיל את המחשב הנישא על כך שהוא יעבוד? יש לי כמה חברים שיש להם את Verizon Wireless Internet להשיג כרטיסים כי המחשבים הניידים שלהם על האינטרנט בכל מקום בו יש Verizon Cell שירות. האם זה עובד באנגליה? אני תוהה אם זה יעבוד באותה צורה מאז בשבילי להגיע לשירות התא באנגליה הייתי צריך לקנות כמה למיין הבינלאומי של השירות יוכלו להשתמש האות שם ...? או שאני אי הבנה? ולבסוף, מה עם Skype? שמעתי דברים נפלאים על זה הסתכלה ואחרי זה, זה נראה כמו רב ערך רעיון נהדר. זה יהיה נפלא אם זה אני יכול לקנות מחשב נייד קטן והוא לשמש את החיבור לאינטרנט ואת הטלפון הנייד שלי זמני בזמן שאני נעלם. אז בעצם, אני שביקשו שאני יכול לקנות את זה בזול הקטן הנייד באופן אוטומטי יש שירות האינטרנט והטלפון (באמצעות תקשורת אלחוטית ו Skype). אבל ודאי שזה לא כל כך פשוט.? מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בררו לקבל את Samsung NC10 או Lenovo S10 עבור netbook הרבה מקומות בבריטניה חינמי Wi-Fi חמים, אבל אתה צריך לחכות שמישהו מבריטניה כדי לענות על אחד Skype היא רעיון נהדר, העלות של השיחה הם רק של מפלגה כי מתוך התא אולי כאשר אתה בבריטניה אתה יכול להרים את אחד 3G כפי שאתה משלם עבור Internet מתאמי כך היית פעם interwebz בו הלכת
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן ..... הקטנים Netbooks יעשה את העבודה בצורה נחמדה, רק לוודא שאתה קונה אחד יש XP מותקן, כפי שחלק לבוא מותקנת מראש עם לינוקס.
יש לי PAYG Vodafone מודם USB Stick. זה £ 39, הכולל 1GB של שימוש .... לאחר שהיא £ 15 for a top-1GB למעלה. זה עובד ברוב הערים הגדולות ואת מקום האות א Vodafone נייד זמין, אלא אם אתה כל כך רחוק מהעינינים, הוא אמור לעבוד בסדר. הטוב חלק עם Vodafone הוא TopUps dont נגמרים בסוף החודש (כמו רוב), כך שאם אתה משתמש בו dont, dont אתה מאבד את זה. הדבר היחיד שאני אומר הוא ... אלה הם נהדר עבור כל יום גלישה / דוא"ל וכו ', אבל הם לא טוב, אם אתה הולך להשתמש באינטרנט הרבה. לאחר אמר כי על פי Vodafone, הם אומרים 1GB הוא טוב - 30 שעות גלישה, 650 הודעות דוא"ל ועשרות הורדות. בדוק Vodafones העסקה כאן .... אתה יכול לאסוף את זה dongle בכל חנות Vodafone רחוב, בבריטניה, אבל זה הרגל עבודה מחוץ לבריטניה. באשר Skype / VoIP לבדוק באתרי האינטרנט שלהם ..... אני משתמש ב VoIP, כאשר אני בארה"ב וזה חוסך לי הון ..... 1p דק של כ ןופלטל בבריטניה. אם אתה מחליט ללכת על זה, מומלץ להרים טלפון מסוג USB שפופרת טלפון, כמו להתעסק עם האוזניות ו mic הוא קצת כאב. כאמור במספר מקומות לספק WiFi בחינם, כמו McDonalds ו מסוימים פאבים וכו ', אבל אנחנו ל"ג דרך ארוכה מאחורי ארה"ב וכן מתקנים אלה הן קצת בלתי סדיר או במקומות רבים, לא בחינם. מלונות / Travelodge לקרוע אותך בגדול. HTH המערכת שלי: בניית הבית
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות בהתחברות ל 360 עבור Internet Laptop, LAN ו-PC עבור Laptop | navnut | רישות, מודמים & VoIP | 24 | -12 לאפריל 2009 07:14 |
| אבידה אינטרנט ברשת | dave2005 | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 22 דצמבר 2007 12:55 |
| הקבצים שלי איפשהו, אך איבדו לחלוטין. אנא עזור | spandy | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 אוקטובר 2007 07:48 |
| התוכנית כדי למחות לחלוטין את כונן C | Cew27 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 23 ספטמבר 2007 13:52 |
| Laptop אבידה כוח סוללה | AlasTTTair | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 14th אוגוסט 2007 02:14 |
| שרשרת כלים | |
| |