![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój ekran nazwy absolutnie kwot mnie. I am SO Clueless o komputerach! I need your help! I am going to być wydatki na miesiąc w Anglii, począwszy od końca sierpnia. W tej chwili wszystko co mam jest Dell desktop i korzystać z internetu, aby sprawdzić adres e-mail i niewiele więcej. Naprawdę chcę kupić jeden z mini laptopów dla mojej podróży (do <300 dolarów HP czy Dell wersji). Ale mam tak wiele pytań ... Niektóre z nich mogą wydawać się głupie i oczywiste, ale pokrywa się ze mną. Ja naprawdę jestem Clueless Jeśli mogę kupić taki laptop, będzie wyposażony internet? Gdybym chodzić do Wi-Fi, HOT SPOT, chciałem internetu, czy będę musiał płacić oddzielnie, aby włączyć gdzieś, że na laptopie tak, że będzie działać? Mam wielu przyjaciół, którzy mają Verizon Wireless internet karty, które mają na swoich laptopów do Internetu wszędzie tam, gdzie ma Verizon komórek usługi. Czy, że praca w Anglii? I'm wondering, jeśli mogłoby to działać w taki sam sposób, ponieważ dla mnie komórka usługi w Anglii będę musiał kupić jakiś międzynarodowej, aby móc korzystać z sygnału tam ...? Albo ja jestem nieporozumienie? Wreszcie, co Skype? Słyszałem o nim wielkie rzeczy i po patrząc na to, wydaje się, jak wielką wartość i świetny pomysł. To byłoby wspaniałe, jeśli będę mógł kupić tego małego laptopa i służyć jako połączenie z internetem i moje tymczasowe komórka podczas I'm Gone. Więc w zasadzie, I'm pragnąca mogę kupić ten tani i niewielki laptop automatycznie mieć internet i telefon (za pośrednictwem bezprzewodowej i skype). Ale na pewno nie jest to takie proste.? Czy ktoś może mi pomóc? Thanks so much! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Look into uzyskać Samsung NC10 Lenovo S10 lub na netbook Wiele miejsc w Wielkiej Brytanii ma Wi-Fi hot spotów, ale należy poczekać na kogoś z Wielkiej Brytanii do prawidłowo odpowiedzieć, że jedna Skype to świetny pomysł, koszt połączenia to tylko odłam tego z komórki Być może, gdy jesteś w Wielkiej Brytanii można wybrać jedną z 3G Pay as you go internet adaptery, dzięki czemu miałby interwebz gdzie ty kiedykolwiek poszedł
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... małych Netbooks będzie załatwić sprawę dobrze, wystarczy upewnić się, z jednej zakupu ma XP, a niektóre pochodzą z pre-instalowanym Linux'em.
Mam PAYG Vodafone Modem USB Stick. Jest to £ 39, która obejmuje 1gb użytkowania .... po to £ 15 za 1GB wyrównawczemu. Działa to w większości dużych miast i tam, gdzie sygnał jest Vodafone komórki dostępne, więc jeśli nie są w kije, to powinien działać dobrze. Dobre strony z Vodafone jest TopUps dont zabrakło na koniec miesiąca (jak większość), więc jeśli dont go używać, dont you lose it. Jedyną rzeczą, chciałbym powiedzieć ... te są świetne do codziennego surfowania / e-maili itp., ale nie są dobre, jeśli zamierzasz korzystać z Internetu dużo. Mimo, że zgodnie z Vodafone, mówią 1gb jest dobre dla - 30 godziny surfingu, 650 e-maili i dziesiątki pobrania. Sprawdź ofertę Vodafones tu .... można wybrać tę dongle w każdym sklepie Vodafone High Street, w Wielkiej Brytanii, ale nawyk pracy spoza Wielkiej Brytanii. Co do Skype / VoIP sprawdzić ich strony ..... Używam VoIP, kiedy jestem w USA i zapisuje je do mnie fortunę ..... 1p minimum ok. telefonu w Wielkiej Brytanii. Jeżeli zdecydujesz się iść do tego, najlepiej podnieść słuchawkę telefonu USB, jak messing ze słuchawek i mikrofonu jest trochę ból. Jak wspomniano niektórych miejscach zapewniają bezpłatny bezprzewodowy, takie jak McDonalds i niektórych pubach itp., ale lag daleko za USA i urządzenia te są dość rzadkie i w wielu miejscach, a nie wolną. Hotele / Travelodge rip you off wielki czas. HTH My System: Start Build
|