![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu nume de ecran absolut sumele-mă. Sunt atât de clueless despre computere! Am nevoie de ajutorul dumneavoastră! Voi fi petrecut o lună în Anglia cu începere de la sfârşitul lunii august. Acum tot ce am este un Dell desktop şi să folosesc internetul pentru a-mi verifica e-mail şi puţin mai mult. Eu chiar vreau să cumpăr unul din mini-laptop-uri pentru mi-intors (a <300 dolari HP sau Dell versiuni). Dar eu am atâtea întrebări ... Unii ar putea părea o prostie şi evident, dar suportă cu mine. Eu sunt cu adevărat clueless Dacă aş cumpăra un astfel de laptop, va fi echipat internet? Dacă ar fi să merg într-un Wi-Fi hot spot, mi-ar fi internet sau nu trebuie sa platesc un loc separat, pentru a activa ca pe laptop, astfel încât va funcţiona? Am prieteni care au mai multe de Verizon Wireless Internet care obţine carduri de internet de pe laptop-urile lor oriunde Verizon a celulelor serviciu. Care ar lucra în Anglia? Ma intrebam daca ar lucra la fel pentru mine, deoarece pentru a obţine servicii de celule din Anglia mi-ar fi să cumpăr un fel de serviciu internaţional pentru a fi capabil de a utiliza un semnal de acolo ...? Sau am neînţelegere? În cele din urmă, despre ce Skype? Am auzit lucruri bune despre el şi după ce caută în el, se pare ca o mare valoare şi o idee grozavă. Ar fi minunat dacă am putea cumpara acest mic laptop şi servi ca mi-o conexiune la internet şi telefon mobil meu temporar în timp ce eu sunt plecat. Deci, practic, sunt, care doresc să pot cumpăra acest ieftine laptop mic şi în mod automat au internet si telefon de serviciu (prin radio şi skype). Dar cu siguranţă nu e aşa de simplu.? Poate cineva să mă ajute? Multumesc mult! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uită-te în a lua Samsung NC10 sau Lenovo S10 pentru un netbook O mulţime de locuri în Marea Britanie au gratuit Wi-Fi puncte fierbinţi, dar trebuie să aşteptaţi pentru cineva din Marea Britanie pentru a răspunde în mod corespunzător faptul că un Skype este o idee buna, costul de apel sunt doar o fracţiune de faptul că de la o celulă Poate că, atunci când vă aflaţi în Marea Britanie ai putea ridica unul din 3G plătiţi ca te duci la internet adaptoare, astfel încât va trebui vreodată interwebz unde te-ai dus
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da ..... mici Netbooks va face treaba bine, trebuie doar să vă asiguraţi că aţi cumpărat de o are XP instalat, ca unele veni pre-instalat cu Linux.
Am o PAYG Vodafone Stick USB Modem. Este de £ 39, care include 1GB de utilizare .... după care este de £ 15 pentru un 1GB top-up. Aceasta funcţionează şi în cele mai importante orase si oriunde un semnal de celule Vodafone este disponibil, aşa că, dacă nu sunt în tije, ar trebui să funcţioneze bine. Bună parte cu Vodafone este TopUps dont se termină la sfârşitul lunii (cum ar fi cea mai mare), deci, dacă tu dont să-l utilizaţi, vă dont-l pierd. Singurul lucru care aş spune că este ... Acestea sunt de zi cu zi mare pentru surfing / e-mail-uri etc, dar sunt nu sunt bune, dacă aveţi de gând să utilizaţi Internet-un lot. După ce a declarat că, în conformitate cu Vodafone, spun ei este bine pentru 1GB - 30 oră surfing, 650 e-mail-uri si zeci de download-uri. Check out Vodafones afacere aici .... puteţi ridica acest dongle în orice magazin Vodafone High Street, în Marea Britanie, dar este obiceiul de muncă în afara Regatului Unit. Ca şi pentru Skype / VoIP verifica site-urile lor ..... Eu folosesc VoIP, când sunt în SUA şi-l salvează-mi o avere ..... 1p min cca la un telefon din Regatul Unit. Dacă decideţi să mergeţi pentru asta, ca este mai bine să-l iau pe un dispozitiv USB telefon mobil, ca joc de căşti şi microfon este un pic de durere. Aşa cum am menţionat unele locuri furniza gratuit Internet WI-FI, cum ar fi anumite McDonalds şi pub-uri, etc, dar nu am lag un drum lung în spatele SUA şi aceste facilităţi sunt un pic neuniform şi în multe locuri, nu gratuit. Hoteluri / Travelodge rip tu off mare de timp. HTH Sistemul meu: Home Build
|
![]() |
|
| Marcaje |