![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moje používateľské meno absolútne sumy mě. Som bezradný SO o počítačoch! Potrebujem vašu pomoc! Chystám sa stráviť mesiac v Anglicku začína na konci augusta. Práve teraz všetky jsem je Dell plochu a používať internet skontrolovať svoj e-mail a little more. Naozaj chcem kúpiť jeden z mini notebooky pre moju cestu (v <$ 300 HP alebo Dell verzia). Ale já mám toľko otázok ... Niektoré sa môžu zdať hlúpy a zrejmá, ale nesie so sebou. Já jsem opravdu bezradný Ak si kúpiť takýto notebook, bude vybavený internet? Keby som bol na prechádzku do Wi-Fi hot spot, budem mať internet, alebo budem musieť platiť niekde zvlášť aktivovať, že na notebooku, takže to bude fungovať? Mám niekoľko priateľov, ktorí majú Verizon Wireless internet kariet, ktoré dostanete k internetu kdekoľvek na svojich laptopoch Verizon má bunka služby. By sa, že práca v Anglicku? Já jsem přemýšlela, ak by to fungovať rovnakým spôsobom, pretože pre mňa dostať buniek služby v Anglicku budem musieť kúpiť nejaký medzinárodné služby, ktorá má byť schopná využívať signál tam ...? Alebo som nedorozumenia? A napokon, čo o Skype? Počul som o ňom veliké veci a po pohľade do nej, zdá sa to ako veľkú hodnotu a je skvelý nápad. Bolo by skvelé, keby som mohol kúpiť tohto malého notebooku, a to ako moje pripojenie k internetu a mojej dočasnej mobilný telefón, kým som preč. Takže v podstate som si želá, že môžem kúpiť malý lacný prenosný počítač a automaticky sa na internet a telefónne služby (prostredníctvom bezdrôtovej a skype). Ale určite to nie je tak jednoduché.? Môže mi niekto pomoct? Díky moc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa do dostat Samsung NC10 alebo Lenovo S10 pre netbook Mnoho miest vo Veľkej Británii majú zadarmo Wi-Fi hot spots, ale musíte čakať, až niekto z UK správne odpovedať, že jedna Skype je výborný nápad, sú náklady na volania sú len frakcii, že z buniek Možno, keď ste vo Veľkej Británii môžete vyzdvihnúť jeden z 3G pay as you ísť internet adaptéry tak, že budete mať interwebz kde ste niekedy šli
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ..... malé Netbooks udělá práci pekne, uistite sa, že práve ten jeho zakúpení má XP nainštalovaný, pretože niektoré sú pre-inštalovaná s Linuxom.
Mám PAYG Vodafone USB modem Stick. Je to 39 libier, čo zahŕňa 1gigabajt použitie .... potom, čo že je to 15 libier za 1 gb top-hore. Toto funguje vo väčšine veľkých miest a tam, kde Vodafone bunke signál k dispozícii, takže ak ste v palice, by mal fungovať v pohode. Dobrú časť s Vodafone je TopUps dont vyběhnout na konci mesiaca (ako väčšina), takže ak ste dont používať, budete dont stratiť. Jediná vec, povedal by som, je ... To sú skvelé pre každodenné surfovanie / e-mailov, atď, ale nie je dobré, ak budete používať Internet hodně. Ktorý uviedol, že podľa Vodafone, hovoria 1GB je dobré pre - 30 hodín, surfovanie, 650 e-mailov a desiatky súborov. Pozrite sa Vodafones riešenia tady .... si môžete vyzdvihnúť tento dongle v akejkoľvek predajni Vodafone High Street, v Spojenom kráľovstve, ale je zvyknutý pracovať mimo Británii. Rovnako ako u Skype / voip vyskúšať svoje stránky ..... I využívanie VoIP, keď som v USA a ušetrí mě šťastia ..... 1p a min cca do telefónu, Veľká Británia. Ak ste sa rozhodli ísť na to, je to najlepšie vyzvednout USB telefón slúchadlo, as nepovolanými slúchadiel a mikrofónu je trochu bolesti. Ako už bolo spomenuté niektorých miestach poskytovať WiFi zadarmo, ako McDonalds a niektorých hospodách atď, ale veľmi zaostávajú za USA, a tieto prostriedky sú trochu nespoľahlivý a na mnohých miestach, nie je zadarmo. Hotely / TRAVELODGE rip ťa veľký čas. HTH Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook | navnut | Siete, Modemy & VoIP | 24 | 12. apríla 2009 07:14 |
| Zabudnuté internet na sieti | dave2005 | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 22. december 2007 12:55 |
| Moje súbory niekam, ale úplne stratená. Prosím pomôžte | spandy | Operačné systémy Windows | 4 | 13. október 2007 07:48 |
| Program kompletne otrite c mechaniky | Cew27 | Operačné systémy Windows | 4 | 23. September 2007 13:52 |
| Laptop batérie stratené sily | AlasTTTair | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. augusta 2007 02:14 |
| Thread Tools | |
| |