мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Потпуно губи! Требате Лаптоп и то помоћ за Путовање Преко Мора!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. јуни 2009, 18:14
Нови члан групе

Default Потпуно губи! Требате Лаптоп и то помоћ за Путовање Преко Мора!

Мој корисничко име апсолутно суме ме уп. И ам СО цлуелесс о рачунарима! Требам вашу помоћ! Ја одлазим, да се потрошња од месец дана у Енглеској почињу крајем августа. Сад сам све је Делл десктоп и коришћење интернета да проверите моју е-маил и мало више. ЈА стварно желе купити један од мини лаптоп за своје путовање (и <300 $ ХП или Делл верзије). Али имам толико питања ... Неки мај чинити се глупа и очити, али носе са мном. И заиста сам цлуелесс

Ако сам купити такав лаптоп, интернет ће бити опремљен? Ако ми је ходати на Уи-Фи хот спот, хтједе интернета или Морам ли платити негде одвојено за активирање да на лаптоп, тако да ће то да функционише?

Имам неколико пријатеља који су Веризон Бежични интернет картице који добијате на њиховим интернет лаптоп где Веризон има целл услугу. Камо среће да раде у Енглеској? Ја сам задивљен, ако би то радити на исти начин јер за мене то гет целл услугу у Енглеској ја би требало купити неке међународне услугу моћи да користите сигнал тамо ...? Или сам неспоразум?

На крају, шта о Скыпе? Чуо сам велике ствари о томе и након што у њу гледа, изгледа као велика вредност и велику идеју. Било би дивно кад бих могао купити овај лаптоп и мало га послужити као моја веза на интернет и мој привремени мобител док сам отишао.

Тако је у основи, И'м желећи да ја могу купити овај јефтини мали лаптоп и аутоматски имају интернет и телефонских услуга (путем бежичне и Скыпе). Али сигурно није тако једноставно.? Може било ко помоћ мене? Тханкс со муцх!
Old 26. јуни 2009, 22:46
Модератор / ица групе

Потражите у добити Самсунг НЦ10 или Леново С10 за нетбоок

Пуно места у Великој Британији имају бесплатан Уи-Фи хот спотове, али требали бисте чекати неко из Велике Британије како би исправно одговорили да је један

Скыпе је сјајна идеја, цена позива је само једна фракција која од ћелија

Можда кад се у Великој Британији те могао подићи један од 3Г платите идете адаптер интернет тако да би интеруебз где сте отишли

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 27. јуни 2009, 02:03
Донаторска Група

Ыеп ..... мали Нетбоокс ће обавити посао лепо, само да ли је она коју купите КСП инсталиран, јер неки долазе пре-инсталиран са Линукс.

Имам ПАЫГ Водафоне Стицк УСБ модем. То је £ 39, који укључује 1ГБ коришћења .... Након тога је £ 15 за 1ГБ топ-уп. То ради у већини главних градова и куда један Водафоне целл сигнал је доступан, тако да осим ако се у штапићима, то би требало да раде добро. Добар део са Водафоне је ТопУпс донт истрчати на крају месеца (као већина), па ако не користите га, ви не изгубити. Једино што сам рекао је ... То су велике за свакодневну сурфовање / е-маил порука, итд, али се нису добри ако ћете користити интернет много. Послије реченог да, према Водафоне, кажу 1ГБ је добро - 30 сати сурфовања, 650 е-порука и десетине доунлоадс.
Цхецк оут Водафонес посао овде .... можете подићи у сваком овом донг Водафоне Хигх Стреет схоп, у Великој Британији, али навика посао изван Велике Британије.

Као за Скыпе / воип проверити њихове уеб странице ..... Ли користити воип, кад сам у САД-у и то ми је судбина спрема ..... 1П мин отприлике један до телефона у Великој Британији. Ако сте одлучили да иду на то, то је најбоље покупити УСБ Телефон слушалица, као мессинг са слушалицама и микрофоном је мало од болова.

Као што је поменуто неким местима пружају бесплатан УиФи, као што су МцДоналдс и одређена база и сл, али ми лаг дуг пут иза САД-а и ове установе су мало неповезан и на многим местима, а не бесплатно. Хотели / Травелодге покидати сте искључили велик време.

ХТХ

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми у повезивању 360 Лаптоп за Интернет, и то за ПЦ ЛАН Лаптоп навнут Нетуоркинг, Модем & ВоИП 24 12 април 2009 07:14
Заборавили сте на мрежи Интернет даве2005 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 5 22 децембар 2007 12:55
Моје датотеке се негде, али потпуно изгубио. Плеасе хелп спанды Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 13 октобар 2007 07:48
Програм за потпуно обришите ц погон Цеу27 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 23. сеп 2007 13:52
Лаптоп батерија изгубио власт АласТТТаир Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 14 аугуст 2007 02:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц