az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Tamamen unuttum! Need Dizüstü ve Denizler üzerinde seyahat için İnternet Yardım!

Reply

Konu Araçları
Old 26 Haziran 2009, 18:14
Yeni Üye Grubu

Default Tamamen unuttum! Need Dizüstü ve Denizler üzerinde seyahat için İnternet Yardım!

Benim ekran adı kesinlikle beni meblağlar. Çok bilgisayarlar hakkında clueless pm! I need your help! Bir ay İngiltere'de Ağustos ayı sonunda başlayan harcama için gidiyorum. Şu anda tek bir Dell masaüstü ve benim e-posta ve daha fazla kontrol etmek için internet kullanımı. Gerçekten bir yolculuk benim için mini bir dizüstü bilgisayar satın almak istiyorum (bir <$ 300 HP veya Dell sürümler). Ama bu kadar çok soru var ... Bazı aptal görünebilir ve açık, ama ayı bana. Ben clueless gerçekten pm

Eğer, onu olmak İnternet donatılmış böyle bir dizüstü bilgisayar satın alıyor? Eğer bir Wireless girmek için-Fi spot, internet olur veya bir yerde ayrı ayrı ödemek için var olduğunu ve laptopunda böylece çalışır etkinleştirmek?

Ben kimin Verizon Kablosuz İnternet kartlar almak ve dizüstü bilgisayarlar üzerinde nerede Verizon hücre servisi var İnternet var birkaç arkadaş var. Misiniz İngiltere'de bu iş? Beni İngiltere'de Ben uluslararası hizmet bir tür satın almak olurdu orada sinyal kullanabilmek için cep hizmeti almak için eğer beri aynı şekilde çalışmaya devam eder ben merak ediyorum ...? Yoksa yanlış anlama mı?

Son olarak, Skype'ın ne olacak? Bunun hakkında çok şey duydum ve bu bakarak sonra, büyük bir değeri ve harika bir fikir gibi görünüyor. Eğer bu küçük dizüstü bilgisayar satın alabilirsiniz Bu harika olacak ve hizmet için internet bağlantısı ve cep telefonu gibi geçici süre I'm gitti.

Yani temelde, Ben bu küçük, ucuz dizüstü bilgisayar satın alabilirsiniz otomatik olarak (kablosuz ve Skype) ile internet ve telefon hizmeti vardır isteyen yaşıyorum. Ama elbette bu kadar basit değil.? Kimse bana yardım edebilir misiniz? Çok teşekkürler!
Old 26 Haziran 2009, 22:46
Moderatör Grubu

Default Tamamen unuttum! Need Dizüstü ve Denizler üzerinde seyahat için İnternet Yardım!

Bir netbook için Samsung NC10 veya Lenovo'nun S10 almak içine bak

İngiltere'de yerlerde bir sürü ücretsiz Wi-Fi etkin noktaları, ancak from the UK biri için doğru cevap beklemek gerekir ki

Skype harika bir fikir, bir telefon ücreti bir hücreden, sadece bir ayrılık vardır

Belki zaman İngiltere'deki gibi böylece nerede hiç gitmiş interwebz olurdu İnternet bağdaştırıcıları git seni bir 3G ödeme birini seçin could

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27 Haziran 2009, 02:03
Bağış Grubu

Evet ..... küçük Netbooks güzel, sadece gelip öncesi olarak Linux yüklü bir yüklü XP ise, satın emin olun iş yapacağız.

Bir PAYG Vodafone USB Stick Modem var. Bu £ 39 olan 1GB kullanım .... içerir's bunun 1GB üst için £ 15's sonra. En büyük kentlerde bu iş ve nerede bir Vodafone hücre sinyal mevcuttur, bu nedenle, siz ve sopalarla, it çalışması gerektiğini iyi dışında. Vodafone ile iyi bölümü TopUps ayın en (gibi) sonunda, eğer kullanmak dont tükendi dont, onu kaybetmek dont olduğunu. Ben de söylediği tek şey ... Bu günlük sörf / e-posta vb için harika ama eğer Internet çok kullanacağız iyi değildir. Bu, Vodafone göre, 1GB onlar için iyi olduğunu söylüyorlar - 30 saat, sörf söyledikten sonra 650 e-posta ve dosya indirme düzinelerce.
Check Vodafones anlaşma burada .... Herhangi bir Vodafone High Street dükkanda, in the UK, ama bu dongle'ı alabilirsiniz İngiltere dışında bu alışkanlık iş.

Skype gelince / VoIP web sitelerine göz atın ..... Ben ABD'de yaşıyorum ve bana ..... bir servet kazandırır Voip kullanmak 1p bir dakika yaklaşık telefon İngiltere. Bunun için, en iyisi bir USB Telefon ahizesi almaya gitmek için, kulaklık ve mikrofon karıştırmasını olarak karar acı bir parçasıdır.

Gibi bazı yerlerde McDonalds ve belirli pubları gibi ücretsiz WiFi sağlamak, ancak ABD ve bu tesisler arkasında uzun bir yol gecikme söz biraz düzensiz ve birçok yerlerde, serbest değildir. Oteller / Travelodge büyük zaman kapalı çapkın.

HTH

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board