менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Повністю втратила! Необхідність Ноутбук і інтернет Допомога для пересування по морях!

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 червня 2009, 18:14
Нові члени групи

Default Повністю втратила! Необхідність Ноутбук і інтернет Допомога для пересування по морях!

Моє ім'я екрані абсолютно сумами мене. Я так достатніх знань про комп'ютери! Мені потрібна ваша допомога! Я збираюся витрачати місяць в Англії, починаючи з кінця серпня. Зараз все у мене є, настільні Dell і використовувати Інтернет, щоб перевірити свою адресу електронної пошти і трохи більше. Я дуже хочу купити одну з міні ноутбук для моєї поїздки (<$ 300 HP або Dell версіях). Але в мене є дуже багато питань ... Декому може здатися безглуздою і очевидною, але несуть з собою. Я дійсно AM Clueless

Якщо я куплю такий ноутбук, він буде обладнаний інтернет? Якби мені довелося ходити в Wi-Fi Hot місці, я буду їсти Інтернет, або мені доведеться платити десь в окремо, щоб активувати, що на переносному комп'ютері і що він буде працювати?

У мене є кілька друзів, які Verizon Wireless інтернет-карт, що отримати доступ до інтернету через свій ноутбук там, де має Verizon мобільного сервісу. Лі, що робота в Англії? Я цікаво, якщо вона буде працювати таким же чином, тому що для мене, щоб отримати комірку в Англію я б купити якийсь міжнародної служби щоб мати можливість використовувати сигнал там ...? Або я непорозуміння?

Нарешті, як щодо Skype? Я чув багато про нього і, подивившись в нього, здається, що велике значення і великий ідеєю. Було б чудово, якщо б я могла купити маленький ноутбук, і він служить як мого підключення до Інтернету і моя тимчасова стільниковий телефон, а я йду.

Таким основному, я бажаючим, що я можу купити трохи дешевого ноутбука і автоматично є інтернет і телефонні послуги (через бездротову та Skype). Але ж це не так просто.? Чи можна мені допомогти?? Большое спасибо!
Old 26 червня 2009, 22:46
Модератор групи

Default Повністю втратила! Необхідність Ноутбук і інтернет Допомога для пересування по морях!

Подивіться в отримаєте Samsung NC10 або Lenovo S10 для нетбуків

Багато місця у Великобританії, мають безкоштовний Wi-Fi Hot Spots, але ви повинні почекати кого-небудь з Великобританії правильно відповісти, що однією

Skype це чудова ідея, вартість дзвінка тільки фракція, що з клітки

Може бути, коли ви знаходитеся в Великобританії: можна вибрати одну з 3G Pay As You Go інтернет адаптерів, так що ви б interwebz Де б Ви не пішли

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 27 червня 2009, 02:03
Донор групи

Так ..... малий Нетбуки буде робити роботу добре, просто переконайтеся, що ви купуєте одну має XP встановлений, тому що деякі приходять попередньо встановлені в операційній системі Linux.

У мене є розподільний Vodafone USB Modem Stick. Це £ 39, який включає використання 1 Гб .... Після цього він £ 15 для 1gb Поповнити. Це працює в найбільш великих містах, і там, де сигнал Vodafone осередок доступна, тому, якщо ви перебуваєте поза в глушині, вона повинна працювати нормально. Значна частина з Vodafone є TopUps Dont запустити в кінці цього місяця (як і більшість), так що якщо ви не використовувати його, ви не втрачаєте його. Єдине, що я б сказав, це ... Це великі для повсякденного серфінгу / електронну пошту і т.д., але не є гарними, якщо ви збираєтеся використовувати в Інтернеті багато. Сказавши, що, відповідно до Vodafone, кажуть 1gb хороша для - 30 години серфінгу, 650 листів і десятки завантаження.
Від'їзд угода Vodafones тут .... Ви можете вибрати цей ключ в будь-якому магазині Vodafone High Street, у Великобританії, але має звичку робота за межами Великобританії.

Що стосується Skype / VoIP перевірити свої веб-сайти ..... Я використовую телефон через інтернет, коли я перебуваю в США, і це заощаджує мені стан ..... 1p хв приблизно на телефон у Великобританії. Якщо ви вирішите піти на це, то краще підібрати телефон USB телефон, а возитися з навушниками і мікрофоном трохи болю.

Як уже згадувалося деяких місцях надають безкоштовний Wi-Fi, такі як McDonalds і т.д. певні пабів, але ми відставання далеко відстає від США, і ці об'єкти є плямистий біт і в багатьох місцях, не безкоштовно. Готелі / Travelodge Rip тебе великі терміни.

HTH

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків navnut Мережа, Модеми & VoIP 24 12 квітня 2009 07:14
Забули Інтернет по мережах dave2005 Мережа, Модеми & VoIP 5 22 грудня 2007 12:55
Десь Мої файли, але повністю втрачені. PLEASE HELP spandy Операційні системи Windows 4 13 жовтня 2007 07:48
Програма повністю стерти з диска Cew27 Операційні системи Windows 4 23 вересня 2007 13:52
Акумулятор ноутбука втратили владу AlasTTTair Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 14 серпня 2007 02:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.