![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моє ім'я екрані абсолютно сумами мене. Я так достатніх знань про комп'ютери! Мені потрібна ваша допомога! Я збираюся витрачати місяць в Англії, починаючи з кінця серпня. Зараз все у мене є, настільні Dell і використовувати Інтернет, щоб перевірити свою адресу електронної пошти і трохи більше. Я дуже хочу купити одну з міні ноутбук для моєї поїздки (<$ 300 HP або Dell версіях). Але в мене є дуже багато питань ... Декому може здатися безглуздою і очевидною, але несуть з собою. Я дійсно AM Clueless Якщо я куплю такий ноутбук, він буде обладнаний інтернет? Якби мені довелося ходити в Wi-Fi Hot місці, я буду їсти Інтернет, або мені доведеться платити десь в окремо, щоб активувати, що на переносному комп'ютері і що він буде працювати? У мене є кілька друзів, які Verizon Wireless інтернет-карт, що отримати доступ до інтернету через свій ноутбук там, де має Verizon мобільного сервісу. Лі, що робота в Англії? Я цікаво, якщо вона буде працювати таким же чином, тому що для мене, щоб отримати комірку в Англію я б купити якийсь міжнародної служби щоб мати можливість використовувати сигнал там ...? Або я непорозуміння? Нарешті, як щодо Skype? Я чув багато про нього і, подивившись в нього, здається, що велике значення і великий ідеєю. Було б чудово, якщо б я могла купити маленький ноутбук, і він служить як мого підключення до Інтернету і моя тимчасова стільниковий телефон, а я йду. Таким основному, я бажаючим, що я можу купити трохи дешевого ноутбука і автоматично є інтернет і телефонні послуги (через бездротову та Skype). Але ж це не так просто.? Чи можна мені допомогти?? Большое спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подивіться в отримаєте Samsung NC10 або Lenovo S10 для нетбуків Багато місця у Великобританії, мають безкоштовний Wi-Fi Hot Spots, але ви повинні почекати кого-небудь з Великобританії правильно відповісти, що однією Skype це чудова ідея, вартість дзвінка тільки фракція, що з клітки Може бути, коли ви знаходитеся в Великобританії: можна вибрати одну з 3G Pay As You Go інтернет адаптерів, так що ви б interwebz Де б Ви не пішли
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так ..... малий Нетбуки буде робити роботу добре, просто переконайтеся, що ви купуєте одну має XP встановлений, тому що деякі приходять попередньо встановлені в операційній системі Linux.
У мене є розподільний Vodafone USB Modem Stick. Це £ 39, який включає використання 1 Гб .... Після цього він £ 15 для 1gb Поповнити. Це працює в найбільш великих містах, і там, де сигнал Vodafone осередок доступна, тому, якщо ви перебуваєте поза в глушині, вона повинна працювати нормально. Значна частина з Vodafone є TopUps Dont запустити в кінці цього місяця (як і більшість), так що якщо ви не використовувати його, ви не втрачаєте його. Єдине, що я б сказав, це ... Це великі для повсякденного серфінгу / електронну пошту і т.д., але не є гарними, якщо ви збираєтеся використовувати в Інтернеті багато. Сказавши, що, відповідно до Vodafone, кажуть 1gb хороша для - 30 години серфінгу, 650 листів і десятки завантаження. Від'їзд угода Vodafones тут .... Ви можете вибрати цей ключ в будь-якому магазині Vodafone High Street, у Великобританії, але має звичку робота за межами Великобританії. Що стосується Skype / VoIP перевірити свої веб-сайти ..... Я використовую телефон через інтернет, коли я перебуваю в США, і це заощаджує мені стан ..... 1p хв приблизно на телефон у Великобританії. Якщо ви вирішите піти на це, то краще підібрати телефон USB телефон, а возитися з навушниками і мікрофоном трохи болю. Як уже згадувалося деяких місцях надають безкоштовний Wi-Fi, такі як McDonalds і т.д. певні пабів, але ми відставання далеко відстає від США, і ці об'єкти є плямистий біт і в багатьох місцях, не безкоштовно. Готелі / Travelodge Rip тебе великі терміни. HTH Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків | navnut | Мережа, Модеми & VoIP | 24 | 12 квітня 2009 07:14 |
| Забули Інтернет по мережах | dave2005 | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 22 грудня 2007 12:55 |
| Десь Мої файли, але повністю втрачені. PLEASE HELP | spandy | Операційні системи Windows | 4 | 13 жовтня 2007 07:48 |
| Програма повністю стерти з диска | Cew27 | Операційні системи Windows | 4 | 23 вересня 2007 13:52 |
| Акумулятор ноутбука втратили владу | AlasTTTair | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 14 серпня 2007 02:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |