![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, така че тук е сделката .... Имам Използвам този лаптоп имам от един приятел. Доколкото знам, че е доста стар. Подобно на 7 години вероятно. Това е HP. Ами това е движение глоба за най-дълго време и напоследък батерията не ще има такса, така че тя трябва да бъде включен в мрежата по всяко време. Съквартирантката ми случайно го изключен, без да знаят, че ще го изключите и сега то имам навик обувка горе. Първият екран, което виждам е тази, в която се казва стартира в безопасен режим, старт от последния работен конфигурация, Стартирайте Windows нормално, този екран. Така че можете да изберете някоя от тях и все още е едно и също нещо. Тя ще изглежда така тя ще продължи обувка, но след това никога не напълно ботуши. Това е толкова далеч, като за Windows мобилни телефони, и след това изключва и се опитва да се рестартира и отива право към същия екран отново. Тя просто продължава да прави това. Някой има ли представа за това какво може да е проблема??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като 1 от основните виртуални шофьори могат да бъдат currupted чрез неправилното изключване, опитайте обувка в безопасен режим и след това можете да видите, когато вашия компютър затвори, ако не обувка горе в безопасен режим аз вероятно ще възстановявам прозорец, за да поправи повреден файл
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е странно една страна, на факта, че това да стане в багажника екран (XP лого).
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е общата корупция файл поради неправилно спиране, ремонт на Windows ще се оправим.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютър няма да Обувка Up: ( | TOA5T | Общи Хардуер Чат | 3 | 31 Окт 2008 04:16 |
| Моят компютър няма да зареждане на всички | navnut | Общи Хардуер Чат | 24 | 20-ти септември 2008 04:01 |
| Не може да се Обувка Компютърни | morrowj112 | Общи Хардуер Чат | 9 | 4 Август 2008 20:11 |
| Компютър няма да Обувка | steve05 | Windows операционни системи | 4 | 8 януари 2008 12:40 |
| Компютър не обувка | ss8601 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 24 ноември 2007 12:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |