![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, takže tady je řešení .... Byl jsem pomocí tohoto notebooku jsem dostal od kamaráda. Pokud je mi známo, že je docela starý. Stejně jako asi 7 roků. Je to HP. No, was working fine nejdelší dobu, a poslední dobou baterie nebude mít poplatek, který je má k elektrické síti vždy. Moje spolubydlící náhodou odpojí, aniž by věděl, že by to vypnout a nyní je zvyklý bota autobus. Na první obrazovce vidím, je ten, kde se říká, že spustit v nouzovém režimu, start z posledního pracovního konfigurace, systém Windows spustit normálně, že obrazovka. Takže si můžete vybrat libovolný z nich, a to ještě dělá totéž. To bude vypadat, že bude pokračovat, ale po startu to nikdy úplně boty. Se dostane tak daleko, jako k získání loga systému Windows a potom vypne a pokusí znovu, a sahá až do stejné obrazovce znovu. Je prostě pořád dělá. Má někdo představu, co může být problém?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako 1 z hlavních virtuální ovladače mohou být currupted přes nesprávné vypnutí, zkuste zavést instalační systém v nouzovém režimu a pak můžete vidět, kde počítač zavěsí, pokud není bota v nouzovém režimu bych asi přeinstalovat windows aby opravit poškozený soubor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je divný jedna skutečnost, že se dostane do spouštěcí obrazovky (xp logo).
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to společný soubor korupce kvůli nesprávnému vypnutí, okna oprava bude opravit.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové Nebude spustit: ( | TOA5T | Obecné Hardware Chat | 3 | 31. října 2008 04:16 |
| Můj počítač nebude boot na všech | navnut | Obecné Hardware Chat | 24 | 20. Září 2008 04:01 |
| Nelze Zavádecí Počítačová | morrowj112 | Obecné Hardware Chat | 9 | 4. srpna 2008 20:11 |
| Počítačové Nebude Zavádecí | steve05 | Operační systémy Windows | 4 | 8. leden 2008 12:40 |
| Počítač nebude boot | ss8601 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 24. listopadu 2007 12:45 |
| Thread Nástroje | |
| |