![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου, τόσο εδώ είναι η αντιμετώπιση .... Έχω χρησιμοποιήσει αυτό το laptop που πήρα από έναν φίλο. Απ 'όσο γνωρίζω ότι είναι πολύ παλιά. Όπως και 7 χρόνια ίσως. Είναι ένα HP. Καλά δούλευε πρόστιμο για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και πρόσφατα η μπαταρία δεν θα πραγματοποιήσει ένα τέλος έτσι ώστε να έχει αυτή πρέπει να καλυφθεί σε ανά πάσα στιγμή. Συγκάτοικός μου να αποσυνδεθεί κατά λάθος μη γνωρίζοντας ότι θα το κλείσεις και τώρα είναι συνηθισμένο μπότα επάνω. Η πρώτη οθόνη που βλέπω είναι εκείνο όπου λέει ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία, ξεκινήστε από την τελευταία διαμόρφωση εργασίας, την εκκίνηση των Windows κανονικά, η οθόνη. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και να κάνει ακόμα το ίδιο πράγμα. Θα μοιάζει σαν να πρόκειται να συνεχίσει την εκκίνηση, αλλά μετά δεν είναι ποτέ πλήρως μπότες. Παίρνει μέχρι τώρα, όπως και να το λογότυπο των Windows, και στη συνέχεια κλείνει μακριά και προσπαθεί να ξεκινήσετε πάλι και πηγαίνει δεξιά στην ίδια οθόνη και πάλι. Κρατά μόνο να γίνει αυτό. Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι το πρόβλημα;;;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ακούγεται σαν 1 των βασικών εικονικών οδηγών θα μπορούσε να currupted με την ανάρμοστη κλείσει, δοκιμάστε την εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και στη συνέχεια μπορείτε να δείτε εάν ο υπολογιστής σας κολλάει επάνω, εάν δεν εκκινεί σε ασφαλή λειτουργία θα ήθελα να εγκαταστήσετε εκ νέου κατά πάσα πιθανότητα τα παράθυρα, ώστε διορθώσει το κατεστραμμένο αρχείο
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτό είναι ένα παράξενο, το γεγονός ότι γίνεται στην οθόνη εκκίνησης (λογότυπο xp).
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι μια κοινή διαφθορά αρχείο λόγω ακατάλληλων κλείσιμο, επισκευή παραθύρων θα το φτιάξω.
Θα χρειαστείτε ένα CD XP. Όσο για την μπαταρία, παίρνουν παλιά και δεν ήθελε να συνδεθεί στο 24 / 7, σκοτώνει τα κύτταρα. Αντικαταστήστε το και μην αφήνετε το συνδεδεμένο στο ηλεκτρικό δίκτυο όλη την ώρα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|