![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, pa evo posla .... Imam bio koristeći ovaj laptop sam dobio od prijatelja. Koliko ja znam da je prilično stara. Kao i 7 godina, vjerojatno. To je HP. Pa to je bio rad prekid za najduže vrijeme, au posljednje vrijeme baterija neće održati naplatiti tako da ima mora biti priključen na sve vrijeme. Moj cimer nesreća je unplugged ne znajući da će ga isključiti i sada je navika čizma gore. Prvi ekran vidim je onaj u kojem se kaže pokrenuti u sigurnom načinu rada, od prošle Početak rada konfiguracije, Pokrenite Windows normalno, da je ekran. Na taj način možete odabrati bilo koji od njih i to još uvijek čini istu stvar. To će izgledati kao da će se nastaviti dizanje, ali nakon što ga nikad nije u potpunosti čizme. Ona dobiva tako daleko, kao što se s logotipom sustava Windows, a zatim pričepiti i pokušava ponovno pokretanje i ide pravo na istom zaslonu ponovo. Internet pravedan uspomena događaj ovaj. Se bilo tko imati bilo koji ideja kako to ono što svibanj biti problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao 1 od jezgre virtualnog upravljački programi mogu biti currupted kroz nepravilnim pričepiti dolje, probati čizma in siguran način i onda te moć vidjeti gdje se računalo smrzne se, ako to ne čizma u siguran način vjerojatno bih reinstalirati Windows, kako bi ispraviti oštećena datoteka
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je čudan neki, zapravo je to dobiva to čizma zaslon (XP logo).
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je zajednički fascikl korupcije zbog nepravilnog shutdown, Windows utočište će ga popraviti.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Računalo neće Boot Up: ( | TOA5T | General Hardware Chat | 3 | 31. listopad 2008 04:16 |
| Moj računalo neće boot na svim | navnut | General Hardware Chat | 24 | 20. Ruj 2008 04:01 |
| Računalo ne može Boot | morrowj112 | General Hardware Chat | 9 | 4. kolovoz 2008 20:11 |
| Računalo neće Boot | steve05 | Windows Operating Systems | 4 | 8. siječanj 2008 12:40 |
| Računalo neće boot | ss8601 | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 24. studeni 2007 12:45 |
| Thread Tools | |
| |