![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי, אז הנה הסיפור .... השתמשתי הנייד הזה קיבלתי מידיד. ככל שאני יודע זה די ישן. כמו 7 שנים כנראה. זה של HP. ובכן זה היה עובד בסדר זמן ממושך ובזמן האחרון הסוללה לא תחזיק מעמד, מטען, כך שיהיה צריך להיות מחובר לחשמל כל הזמן. השותפה שלי בטעות ניתק את זה בלי לדעת שזה לכבות אותו ועכשיו זה אתחול רגיל עד. המסך הראשון שאני רואה הוא אחד שבו זה אומר מופעל במצב בטוח, התחל תצורת עבודה לאחרונה, התחלה של Windows כרגיל, כי המסך. אז אתה יכול לבחור כל אחד מהם וזה עדיין עושה את אותו הדבר. זה ייראה כאילו היא הולכת להמשיך באתחול אבל אחרי זה לא לגמרי מגפיים. זה נעשה עד כה, כמו את הלוגו של Windows, ולאחר מכן סוגר את ומנסה מחדש והולך הזכות המסך אותו שוב. זה פשוט ממשיך לעשות את זה. למישהו יש מושג לגבי מה יכולה להיות הבעיה???
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
נשמע כמו 1 הנהגים הווירטואלי הליבה עשוי להיות currupted דרך פסולה כיבוי, מנסים באתחול במצב בטוח ולאחר מכן תוכל לראות איפה המחשב מנתק, אם זה לא עד האתחול במצב בטוח הייתי כנראה כדי להתקין מחדש את חלונות לתקן את הקובץ הפגום
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זהו אחד מוזר, את העובדה שהוא מגיע למסך האתחול (הלוגו של XP).
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה שחיתות קובץ משותף עקב כיבוי פסולים, תיקון חלונות יהיה לתקן את זה.