![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, taigi čia elgtis .... Aš naudoju šį nešiojamas gavau iš draugo. Kiek aš žinau, tai yra gana senas. Kaip 7 metų tikriausiai. Tai HP. Na tai buvo darbo baudą už ilgiausią laiką, ir pastaruoju metu baterijos nelaiko mokestį, jis turi būti įjungtas visą laiką. Mano kambarioku atsitiktinai išjungtas to nežinant, jis būtų jį išjungti ir dabar wont boot up. Pirmasis ekranas matau yra viena, kai ji sako imu, Pradėkite nuo paskutinės darbo konfigūraciją, paleisti Windows normaliai, tai ekranas. Taigi galite pasirinkti bet kurį iš jų, ir vistiek tas pats. Jis atrodys kaip ji ketina tęsti įkėlimui, bet po to niekada nebuvo iki galo batus. Jis pasireiškia iki šiol, kaip ir su Windows logotipas, ir tada išsijungia ir bando iš naujo ir jis teisę į tą pačią langą. Jis tik saugo tai daryti. Ar kas nors turite idėją, kokia gali būti problema? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip 1 iš svarbiausių virtualių vairuotojai gali būti currupted per netinkamo uždarymo, pabandykite įkėlimas į safe mode ir tada gali matyti, kur yra jūsų kompiuteris pakimba ir, jeigu ji nėra įkrauti saugiu režimu aš tikriausiai iš naujo įdiegti Windows, siekiant ištaisyti sugadintas failas
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai keistai vieną, tai jis bus su Boot Screen (XP logo).
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai bendras korupcijos byla dėl netinkamo uždarymo, langų remontas bus sutvarkyti.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuteryje nebus įkeliama: ( | TOA5T | General Hardware Chat | 3 | 31 spalis 2008 04:16 |
| Mano kompiuteris bus ne boot visais | navnut | General Hardware Chat | 24 | 20 rugsėjis 2008 04:01 |
| Can't Boot Computer | morrowj112 | General Hardware Chat | 9 | 4 rugpjūtis 2008 20:11 |
| Kompiuteryje nebus Įkėlimo | steve05 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 sausis 2008 12:40 |
| Kompiuteris bus ne boot | ss8601 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 24, 2007 12:45 |
| Temos įrankiai | |
| |