![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hei, tāpēc šeit ir galā .... es izmantoju šo klēpjdatoru es saņēmu no draugu. Cik es zinu, tas ir diezgan veca. Tāpat kā 7 gadus droši vien. Tas ir HP. Labi tā strādāja sods par visilgāko laiku un nesen akumulators netur maksu, tā ir pieslēgts, kas visu laiku. Mans istabas biedrs nejauši atvieno to nezinot, tas lai to izslēgtu, un tagad tas paradis boot up. Pirmais ekrāns es redzu ir viens, kur ir teikts Sākt Safe Mode, Sākt no pēdējās darba konfigurācija, Start logi normāli, ka ekrāna. Tātad jūs varat izvēlēties jebkuru no tām, un tas joprojām nav tas pats. Tas izskatās tā turpinās, booting, bet pēc tam nekad nav pilnīgi zābaki. Tā kļūst tik tālu, kā līdz Windows logo un pēc tam izslēdzas un mēģina restart un iet labi uz paša ekrānu. Tas tikai tur darīt. Vai kāds ir kāda ideja par to, kāds varētu būt problēma?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Līdzīgi kā 1 no galvenajiem virtuālā autovadītāji varētu currupted ar nepareizu slēgtas, mēģiniet booting drošajā režīmā un pēc tam jūs varat redzēt, kad Jūsu dators uzkaras uz augšu, ja tas nav boot up drošajā režīmā es droši vien pārinstalēt windows lai pareizs bojāta failu
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas ir dīvaini vienu, patiesībā tas izpaužas uz boot screen (xp logo).
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tā ir kopējā kartotēkā korupcijas dēļ nepareiza shutdown, logu remonts būs salabot.
Jums būs nepieciešams XP CD. Kas attiecas uz akumulatoru, viņiem vecas un nepatīk ir plugged in 24 / 7, tas nogalina šūnas. Aizvietot, un neatstājiet to plugged in ūdensvada visu laiku. Mana sistēma: Hybr! D
|