![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, takže tu je riešenie .... Bol som pomocou tohto notebooku som dostal od kamaráta. Pokiaľ je mi známe, že je dosť starý. Rovnako ako asi 7 rokov. Je to HP. No, was working fine najdlhšiu dobu, a poslední dobou batérie nebude mať poplatok, ktorý sa má k elektrickej sieti vždy. Moja spolubývajúci náhodou odpojí, bez toho aby vedel, že by sa to vypnúť a teraz je zvyknutý topánka autobus. Na prvej obrazovke vidím, je ten, kde sa hovorí, že spustiť v núdzovom režime, štart z posledného pracovného konfigurácia, systém Windows spustiť normálne, že obrazovka. Takže si môžete vybrať ľubovoľný z nich, a to ešte robí to isté. To bude vyzerať, že bude pokračovať, ale po štarte to nikdy úplne topánky. Sa dostane tak ďaleko, ako na získanie loga systému Windows a potom vypne a pokúsi znovu, a siaha až do rovnakej obrazovke znova. Je jednoducho stále robí. Má niekto predstavu, čo môže byť problém?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako 1 z hlavných virtuálne ovládače môžu byť currupted cez nesprávne vypnutie, skúste zaviesť inštalačný systém v núdzovom režime a potom môžete vidieť, kde počítač zavesí, ak nie je topánka v núdzovom režime by som asi preinštalovať windows aby opraviť poškodený súbor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je divný jedna skutočnosť, že sa dostane do spúšťacej obrazovky (xp logo).
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to spoločný súbor korupcie kvôli nesprávnemu vypnutie, okná oprava bude opraviť.