![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хеј, па овде је посао .... сам се на овој лаптопу сам добио од пријатеља. Колико ја знам то је прилично стара. 7 година вероватно бих. То је ХП-у. Па то је радио у реду за најдуже време и батерије у задње време неће одржати наплаћује тако је мора да се укључи у све време. Мој цимер случајно то УНПЛУГГЕД не знајући да ће га искључити и сада је навика покрене. Први екран видим је онај у којем се каже да покрене у безбедном режиму, Почетак из последњег радног конфигурације, покрените Уиндоус нормално да екран. Тако можете одабрати неки од њих и даље ради исту ствар. То ће изгледати као да ће да настави са подизањем система али након што га никада у потпуности чизме. Постаје све до сада, као да се Уиндоус лого, а затим искључује и покушава да поново и иде право на исти екран поново. То је само чува радиш ово. Да ли неко има икакву идеју шта може бити проблем?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Звучи као 1 од основних виртуелни драјвери можда цурруптед кроз неправилно затвори, покушајте да покретање у безбедном режиму, а затим можете да видите где се ваш рачунар виси горе, ако се не покрене у безбедном режиму вероватно би поново инсталирали Уиндоус да би исправна датотека оштећена
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То је чудно једно, чињеница је да добија на боот екрану (КСП логотип).
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То је заједнички датотеку корупције због неправилног искључивања, поправку прозора ће га поправити.