![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, işte deal .... Ben bir arkadaşımdan aldım bu laptop kullanıyoruz. Bildiğim kadarıyla o çok eski olduğunu biliyoruz. 7 yıl muhtemelen gibi. Bir HP. Iyi uzun uzun ve son zamanlarda bu yüzden var her zaman takılı olmalı bir ücret won't hold pil iyi çalışıyordu. Oda arkadaşım o kaza ve şimdi alışkanlık çizme yukarıya kapatmak bilmeden o unplugged. Anlıyorum ilk ekranında bir yerdir o Anasayfa Güvenli Mod, Başlat son çalışma yapılandırmasından çalıştırma Windows normalde bu ekran diyor. Böylece bunların seçebilirsiniz ve hala aynı şeyi yapıyor. Gibi ama sonra hiçbir zaman tam olarak çizme çizme devam edecekse o bakacağız. It gets so far, Windows Logosu gibi, ve sonra da uzak tutuyor ve yeniden başlatmaya çalışır ve aynı ekranda sağa yine gidiyor. Sadece bu iş tutar. Does kimse ne sorun olabilir hakkında herhangi bir fikrin var mı?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhalde sırada pencere yeniden yüklemek istiyorsunuz güvenli modda eğer o does değil çizme yukarıya 1 çekirdek sanal sürücülerin Sounds like kapatılması yanlış yoluyla, güvenli modda ve sonra nereye bilgisayarınızı kapatır görebilirsiniz çizme çalıştığınızda, currupted olabilir bozuk dosya doğru
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir garip biri, bu açılış ekranı (xp logo) için alır aslında.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bir ortak dosya yolsuzluk uygunsuz kapatma, fix it bir pencere onarım nedeniyle's.