![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, такі от справи .... Я використав цей ноутбук я отримав від одного. Наскільки я знаю, що це досить стара. Як, імовірно, 7 років. Це HP. Ну, це була робота в загальному протягом тривалого періоду часу і останнім часом батареї не буде проводити заряд так що він має бути підключений в будь-який час. Мій сусід випадкового Unplugged, НЕ знаючи, було б відключити його і тепер він звичай завантаження. Перший екран, я бачу, це те місце, де він говорить, запускається в безпечному режимі, почніть з останнього робочого конфігурації Запустіть Windows правило, цей екран. Таким чином, ви можете вибрати будь-який з них і до цих пір робить те ж саме. Він буде виглядати, як вона збирається продовжити завантаження, але після його ніколи повністю не чоботи. Він отримує до цих пір, як в Windows Logo, а потім вимикається і намагається перезавантажити і йде прямо на одному екрані знову. Він просто продовжує робити це. Хто-небудь є якісь ідею, як того, що може бути проблема?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, 1 з основних віртуальних драйверів може бути currupted через неналежне закрили, спробувати завантажитися в безпечному режимі, а потім ви можете бачити, де ваш комп'ютер вішає трубку, якщо вона не завантажитися в безпечному режимі, я б, напевно перевстановити Windows в порядку виправити пошкоджені файли
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це дивно одне, то він отримує в завантажувальний екран (XP логотип).
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це загальноприйнята корупцією файл з-за неправильного виключення, Windows ремонту буде виправити.
Вам знадобиться XP. Що стосується акумулятора, вони старіють і не подобається бути підключені 24 / 7, вона вбиває клітини. Замініть його і не залишайте його підключити до мережі весь час. Моя система: Hybr! D
|