menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Připojit můj notebook na TV

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 01:52
Nový člen skupiny

Default Připojit můj notebook na TV

Chci, aby mé Conect Laptop do TV, na kterém se nachází Notebooky zobrazení na TV.
Můj notebook nemá S video portu, to prostě nemá VGA Port a Moje TV suppors pouze A / V kabel (kabel s červené a bílé dráty pro audio a jeden Yello drátu pro video) a ne Komponentní video kabel (kabel s červenou , modré a zelené vodiče).

prosím dejte mi vědět, jak se mohu připojit VGA port můj notebook do A / V Port TV.

Budu prostě potřebujeme přeměnit tento kabel nebo nějaké konkrétní přístroj příliš ...
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Please Help! My Laptop Najednou Won't Connect! Pixie Sítě, Modemy & VoIP 3 28.října 2009 11:45
Cant připojit na internet z mého Vista laptop na všech psv143 Sítě, Modemy & VoIP 0 12 června 2009 03:12
Nelze se připojit k internetu, pokud v nouzovém režimu na dvou ks: Vista laptop. lwright Sítě, Modemy & VoIP 1 3. února 2009 14:56
Cant připojení notebooku do sítě základních XP .. Proč? newskin0318 Sítě, Modemy & VoIP 1 17. Září 2007 14:29
Laptop nebude připojení k internetu v hotelovém pokoji MarchingTbone317 Sítě, Modemy & VoIP 5 30. červenec 2007 08:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.