![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chci, aby mé Conect Laptop do TV, na kterém se nachází Notebooky zobrazení na TV. Můj notebook nemá S video portu, to prostě nemá VGA Port a Moje TV suppors pouze A / V kabel (kabel s červené a bílé dráty pro audio a jeden Yello drátu pro video) a ne Komponentní video kabel (kabel s červenou , modré a zelené vodiče). prosím dejte mi vědět, jak se mohu připojit VGA port můj notebook do A / V Port TV. Budu prostě potřebujeme přeměnit tento kabel nebo nějaké konkrétní přístroj příliš ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Please Help! My Laptop Najednou Won't Connect! | Pixie | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 28.října 2009 11:45 |
| Cant připojit na internet z mého Vista laptop na všech | psv143 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 12 června 2009 03:12 |
| Nelze se připojit k internetu, pokud v nouzovém režimu na dvou ks: Vista laptop. | lwright | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 3. února 2009 14:56 |
| Cant připojení notebooku do sítě základních XP .. Proč? | newskin0318 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 17. Září 2007 14:29 |
| Laptop nebude připojení k internetu v hotelovém pokoji | MarchingTbone317 | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 30. červenec 2007 08:59 |
| Thread Nástroje | |
| |