manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Connect moj laptop na TV

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 01:52
Novi član grupe

Default Connect moj laptop na TV

Želim Conect moj laptop na TV-u kako bi dobili Prijenosna računala prikazati na TV-u.
Moj laptop nema S video port, to ima samo VGA Port i Moj TV suppors samo A / V kabel (kabel s crvenih i bijelih žica za audio i jedan Yello žica za video), a ne Component Video kabel (kabel sa crvenom , plava i zelena žica).

molim vas javite mi kako se mogu spojiti na VGA port moj laptop na A / V Port of TV.

Hoće li mi biti potrebna samo Kabelska pretvoriti ove ili neke specifične uređaj previše ...
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Molim pomoć! Moj laptop Odjednom Won't Connect! Pixie Networking, Modemi & VoIP 3 28 listopad 2009 11:45
Licemjerje spojiti na Internet iz mog Vista laptop na svim psv143 Networking, Modemi & VoIP 0 12. lipnja 2009 03:12
Ne mogu spojiti na Internet, osim ako u sigurnom načinu na dva komada: Vista laptop. lwright Networking, Modemi & VoIP 1 3. veljača 2009 14:56
Licemjerje spojiti laptop na mrežu osnovnih XP .. Zašto? newskin0318 Networking, Modemi & VoIP 1 17. Ruj 2007 14:29
Laptop neće spojiti na internet u hotelsku sobu MarchingTbone317 Networking, Modemi & VoIP 5 30. srpnja 2007 08:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.