![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želim Conect moj laptop na TV-u kako bi dobili Prijenosna računala prikazati na TV-u. Moj laptop nema S video port, to ima samo VGA Port i Moj TV suppors samo A / V kabel (kabel s crvenih i bijelih žica za audio i jedan Yello žica za video), a ne Component Video kabel (kabel sa crvenom , plava i zelena žica). molim vas javite mi kako se mogu spojiti na VGA port moj laptop na A / V Port of TV. Hoće li mi biti potrebna samo Kabelska pretvoriti ove ili neke specifične uređaj previše ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Molim pomoć! Moj laptop Odjednom Won't Connect! | Pixie | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 28 listopad 2009 11:45 |
| Licemjerje spojiti na Internet iz mog Vista laptop na svim | psv143 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 12. lipnja 2009 03:12 |
| Ne mogu spojiti na Internet, osim ako u sigurnom načinu na dva komada: Vista laptop. | lwright | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 3. veljača 2009 14:56 |
| Licemjerje spojiti laptop na mrežu osnovnih XP .. Zašto? | newskin0318 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17. Ruj 2007 14:29 |
| Laptop neće spojiti na internet u hotelsku sobu | MarchingTbone317 | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 30. srpnja 2007 08:59 |
| Thread Tools | |
| |