kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Csatlakoztassa My Laptop TV

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 01:52
Új tag Csoport

Default Csatlakoztassa My Laptop TV

Szeretnék én CONECT Laptop TV annak érdekében, hogy a kijelző Laptops a TV-ben.
My Laptop nincs S video port, csak a VGA-port és My TV suppors csak az A / V kábel (kábel piros és fehér vezetékeket az audio és egy vezetékes Yello videó), és nem a Component Video Cable (kábel piros , kék és zöld vezetékek).

please let me know how can I connect a VGA-port az én Laptop az A / V kikötő TV.

Will Csak egy kábel, hogy ezt vagy néhány konkrét eszköz is ...
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Please Help!! Saját Laptop Hirtelen Won't Connect! Pixie Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 Október 28, 2009 11:45
Cant csatlakozhatunk az internethez az én Vista laptop minden psv143 Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 12. június 2009 03:12
Nem lehet csatlakozni az interneten, kivéve, ha a safe mode két db: Vista laptop. lwright Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 3. február 2009 14:56
Cant connect laptop alap XP hálózati .. Miért? newskin0318 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 17. Szeptember 2007 14:29
Laptop nem fog csatlakozni az internethez, mint a szállodai szobák MarchingTbone317 Hálózatépítés, Modems & VoIP 5 30. július 2007 08:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.