![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szeretnék én CONECT Laptop TV annak érdekében, hogy a kijelző Laptops a TV-ben. My Laptop nincs S video port, csak a VGA-port és My TV suppors csak az A / V kábel (kábel piros és fehér vezetékeket az audio és egy vezetékes Yello videó), és nem a Component Video Cable (kábel piros , kék és zöld vezetékek). please let me know how can I connect a VGA-port az én Laptop az A / V kikötő TV. Will Csak egy kábel, hogy ezt vagy néhány konkrét eszköz is ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Please Help!! Saját Laptop Hirtelen Won't Connect! | Pixie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | Október 28, 2009 11:45 |
| Cant csatlakozhatunk az internethez az én Vista laptop minden | psv143 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 12. június 2009 03:12 |
| Nem lehet csatlakozni az interneten, kivéve, ha a safe mode két db: Vista laptop. | lwright | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 3. február 2009 14:56 |
| Cant connect laptop alap XP hálózati .. Miért? | newskin0318 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. Szeptember 2007 14:29 |
| Laptop nem fog csatlakozni az internethez, mint a szállodai szobák | MarchingTbone317 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 30. július 2007 08:59 |
| Téma eszközök | |
| |