menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Pripojiť môj notebook na TV

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2009, 01:52
Nový člen skupiny

Default Pripojiť môj notebook na TV

Chcem, aby moje conect Laptop v TV, na ktorom sa nachádza Notebooky zobrazenie na TV.
Môj notebook nemá S video portu, to prostě nemá VGA Port a Moja TV suppors iba A / V kábel (kabel s červenej a bielej drôty pre audio a jeden Yello drôtu pre video) a nie Komponentný video kábel (kabel s červenou , modré a zelené vodiče).

prosím dajte mi vedieť, ako sa môžem pripojiť VGA port môj notebook do A / V Port TV.

Budu jednoducho potrebujeme premeniť tento kábel alebo nejaké konkrétne prístroj príliš ...
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Please Help! My Laptop Zrazu Won't Connect! Pixie Siete, Modemy & VoIP 3 28.října 2009 11:45
Cant pripojiť na internet z môjho Vista laptop na všetkých psv143 Siete, Modemy & VoIP 0 12 júna 2009 03:12
Nedá sa pripojiť k internetu, ak v núdzovom režime na dvoch ks: Vista laptop. lwright Siete, Modemy & VoIP 1 3. februára 2009 14:56
Cant pripojenie notebooku do siete základných XP .. Prečo? newskin0318 Siete, Modemy & VoIP 1 17. September 2007 14:29
Laptop nebude pripojenie na internet v hotelovej izbe MarchingTbone317 Siete, Modemy & VoIP 5 30. júl 2007 08:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.