![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcem, aby moje conect Laptop v TV, na ktorom sa nachádza Notebooky zobrazenie na TV. Môj notebook nemá S video portu, to prostě nemá VGA Port a Moja TV suppors iba A / V kábel (kabel s červenej a bielej drôty pre audio a jeden Yello drôtu pre video) a nie Komponentný video kábel (kabel s červenou , modré a zelené vodiče). prosím dajte mi vedieť, ako sa môžem pripojiť VGA port môj notebook do A / V Port TV. Budu jednoducho potrebujeme premeniť tento kábel alebo nejaké konkrétne prístroj príliš ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Please Help! My Laptop Zrazu Won't Connect! | Pixie | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 28.října 2009 11:45 |
| Cant pripojiť na internet z môjho Vista laptop na všetkých | psv143 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 12 júna 2009 03:12 |
| Nedá sa pripojiť k internetu, ak v núdzovom režime na dvoch ks: Vista laptop. | lwright | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 3. februára 2009 14:56 |
| Cant pripojenie notebooku do siete základných XP .. Prečo? | newskin0318 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 17. September 2007 14:29 |
| Laptop nebude pripojenie na internet v hotelovej izbe | MarchingTbone317 | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 30. júl 2007 08:59 |
| Thread Tools | |
| |