![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу Conect мого ноутбука до телевізора для того, щоб отримати Ноутбуки показу на телебаченні. Мій ноутбук не має порту S-Video, він просто має порт VGA і мій телевізор suppors тільки аудіо / відео кабель (кабель з червоними та білими дротами для аудіо і одного Yello дріт для відео), а не компонентний відео кабель (кабель з червоним , синій і зелений провід). Будь ласка, дайте мені знати, як я можу з'єднати порт VGA мого ноутбука до A / V порт телевізора. Чи зможу я просто потрібно кабель для перетворення цього чи будь-якого конкретного пристрою теж ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь ласка, допоможіть!! Мій ноутбук Раптом не зв'яже! | Пікс | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 28 жовтня 2009 11:45 |
| Нахиляє підключення до Інтернету за моїм ноутбуком Vista на всіх | psv143 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 12 червня 2009 03:12 |
| Не вдається підключитися до Інтернету, якщо в безпечному режимі на двох комп'ютерах: Vista ноутбук. | lwright | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 3 лютого 2009 14:56 |
| Нахиляє підключення ноутбука до базової мережею XP .. Чому? | newskin0318 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 17 вересня 2007 14:29 |
| Ноутбук не будуть підключатися до Інтернету в номері | MarchingTbone317 | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 30 липня 2007 08:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |