менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Підключити ноутбук до телевізора

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 червня 2009, 01:52
Нові члени групи

Default Підключити ноутбук до телевізора

Я хочу Conect мого ноутбука до телевізора для того, щоб отримати Ноутбуки показу на телебаченні.
Мій ноутбук не має порту S-Video, він просто має порт VGA і мій телевізор suppors тільки аудіо / відео кабель (кабель з червоними та білими дротами для аудіо і одного Yello дріт для відео), а не компонентний відео кабель (кабель з червоним , синій і зелений провід).

Будь ласка, дайте мені знати, як я можу з'єднати порт VGA мого ноутбука до A / V порт телевізора.

Чи зможу я просто потрібно кабель для перетворення цього чи будь-якого конкретного пристрою теж ...
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Будь ласка, допоможіть!! Мій ноутбук Раптом не зв'яже! Пікс Мережа, Модеми & VoIP 3 28 жовтня 2009 11:45
Нахиляє підключення до Інтернету за моїм ноутбуком Vista на всіх psv143 Мережа, Модеми & VoIP 0 12 червня 2009 03:12
Не вдається підключитися до Інтернету, якщо в безпечному режимі на двох комп'ютерах: Vista ноутбук. lwright Мережа, Модеми & VoIP 1 3 лютого 2009 14:56
Нахиляє підключення ноутбука до базової мережею XP .. Чому? newskin0318 Мережа, Модеми & VoIP 1 17 вересня 2007 14:29
Ноутбук не будуть підключатися до Інтернету в номері MarchingTbone317 Мережа, Модеми & VoIP 5 30 липня 2007 08:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.