![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам Toschiba "Satellite" laptoop. Когато натиснете бутона зареждащата нищо не се случва и без светлини са видими. Мрежата / батерията е единица труд и предоставяне на 19,8 волта. Предполагам това дънната власт е повреден, в който случай тя ще бъде Toshiba ремонт. (Лаптопи не изглеждат за направи си сам хората). Аз съм казал по два магазина, че той ще бъде евтино за мен да си купя един нов лаптоп. Наистина ли? Някой друг купя тази или тя наистина е толкова сложно да поправите средната лаптоп? Вашето мнение ще се четат с интерес. Благодарности.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако го искаш да има отдавна я сами и се хвана на евтина дънна платка от същия лаптоп като Ebay от вас. 1 добър трик ли е да се вземе снимки от цифров фотоапарат, както ви демонтаж на лаптопа, така че когато погледнеш назад към снимките можете да видите как да го върна отново заедно
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
На колко години е? Ако своите над 3 години, след това отиде с магазините съвети, ако isn't, тогава проверете захранване, звучи като тя може да бъде повреден.
|
|
|||
|
|||
|
Знам, че това да звучи излишно, но си опитвали AC захранване, като се използват само с батерия премахнати?
В допълнение, за няколко долара, можете да намерите вероятно ремонт ръководство на CD за вашия модел на Toshiba. Използвам ги през цялото време ... и те са доста по-удобни ... също доста лесно да се следват. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
На колко години е лаптоп? Ако това е ново, тогава могат да отговарят в рамките на гаранционния ремонт.