![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Toschiba "Satelitní" laptoop. Když jsem se po stisknutí tlačítka bootup nic se neděje a žádná světla jsou viditelné. Síťové / baterie, pracuje a dodává 19,8 voltu. Předpokládám, tato základní deska je moc chybná v tom případě bude Toshiba opravy. (Notebooky nezdá se, že pro do-it-sami lidé). Já jsem řekl, dva obchody, které to bude pro mě levnější koupit nový notebook. Opravdu? Kdokoliv jiný koupit, nebo je to opravdu tak složité opravy průměrný notebook? Váš komentář bude číst se zájmem. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste chtěli mít na webu sami a máme držet na levnou desku od stejného notebooku z ebay, jako vy. 1 dobrý trik jsem je fotografovat na digitální fotoaparát jako vaše rozebírání notebooku, tak když se podíváte zpět na obrázky si můžete prohlédnout, jak to dát zpátky dohromady znovu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolik je hodin? Je-li jeho více než 3 roky, pak se obchody radu, pokud je isnt, pak zkontrolovat napájení, to vypadá jako by mohlo být vadné.
|
| |||
| |||
| Vím, že to může znít jako nadbytečný, ale nechat si vyzkoušeli zapnutí pomocí AC pouze baterie odstranit? Kromě toho na pár dolarů, můžete asi najít opravy manuál na CD pro váš model Toshiba. I používat po celou dobu ... a přijdou v docela hodí ... také poměrně snadno řídit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak starý je ten notebook? Pokud je to nový tak to by mohlo vejít v rámci záruční opravy.