![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω ένα Toschiba "Satellite" laptoop. Όταν πατήσετε το κουμπί εκκίνησης, δεν συμβαίνει τίποτα και δεν είναι ορατά τα φώτα. Το ρεύμα / μπαταρία μονάδα εργασίας και την παροχή 19,8 volt. Υποθέτω ότι αυτή η συσκευή είναι ελαττωματική μητρική πλακέτα και στην περίπτωση αυτή θα είναι μια Toshiba επισκευή. (Laptops δεν φαίνεται να για do-it-yourself άτομα). Είμαι από δύο καταστήματα είπε ότι θα είναι φθηνότερο για μένα να αγοράσω ένα νέο φορητό υπολογιστή. Αλήθεια;;; Οποιοσδήποτε άλλος αγοράσει αυτό ή είναι πράγματι τόσο πολύπλοκο μέσο για την επισκευή του φορητού υπολογιστή; Το σχόλιο σας θα διαβάσετε με ενδιαφέρον. Ευχαριστώ.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εάν θέλουμε πράγματι να έχουμε πριν από μόνοι σας σε αναμονή και έχεις μια φτηνή μητρική πλακέτα από τα ίδια όπως και από το φορητό υπολογιστή σας ebay. 1 καλό κόλπο που έχω είναι να ληφθούν φωτογραφίες σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που σας αποσυναρμολγηση του φορητού υπολογιστή, με αυτόν τον τρόπο, όταν κοιτάξουμε πίσω στο φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πώς να το θέσω και πάλι μαζί
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πόσων χρονών είναι; Εάν το διάστημα 3 ετών, και πηγαίνετε με τα καταστήματα συμβουλές, αν isn't, στη συνέχεια, ελέγξτε το τροφοδοτικό, μπορεί να ακούγεται σαν να είναι ελαττωματικά.
|
|
|||
|
|||
|
Γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να φαίνεται περιττό, αλλά σας έχει δοκιμάσει τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος με τη χρήση μόνο με τη μπαταρία αφαιρεθεί;
Επιπλέον, για λίγα δολάρια, ίσως μπορείτε να βρείτε ένα εγχειρίδιο επισκευών σε CD για το μοντέλο της Toshiba. Χρησιμοποιώ τους όλη την ώρα ... και θα έρθει σε πολύ βολική ... επίσης αρκετά εύκολο να ακολουθήσει. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Πόσο χρονών είναι το laptop; Αν είναι νέο, τότε θα μπορούσε να ταιριάζει στο πλαίσιο της εγγύησης επισκευής.