manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Dead laptopa - bez znaka života

Reply

Thread Tools
Old 29. Ruj 2008, 11:12
Novi član grupe

Default Dead laptopa - bez znaka života

Imam Toschiba "Satelit" laptoop. Kad sam bootup pritisnite gumb i ništa se ne događa bez svjetla su vidljive. Struje / baterije jedinica radi i predavao 19,8 volts. JA pretpostaviti ovu matičnu ploču vlast je neispravan u kojem slučaju će biti Toshiba popravak. (Prijenosna računala ne čini se da za do-it-sami ljudi). Ja sam rekao dvjema trgovinama da će biti jeftiniji za mene za kupnju novog laptopa. Stvarno? Bilo tko drukčije kupiti ovo ili je to stvarno tako komplicirane da poprave prosjek laptop? Vaš komentar će biti u vezi s interes. Hvala.
Old 29. Ruj 2008, 11:31
Donatorska Grupa

Ako ste željeli imati prije na to si dobio i držite je jeftina matična ploča iz istog laptopa od ebay poput vas. 1 Imam dobar trik je da se fotografije na digitalni fotoaparat kao disassembling na laptop, na taj način kada osvrnuti se na slikama možete vidjeti kako da ga vratite opet zajedno

My System: --

Procesor (i):
Intel 2.4Ghz core 2 quad
Matične ploče:
ACER EG31M
RAM memorija:
2 čeze DDR2 667
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Tvrdi disk (i):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
Optički pogon (e):
DVD-RW + DVD
Case / PSU:
Case PSU Unbranded i @ 500 Watt
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (e):
19 "LCD i 15 inčni LCD
Operacijski sustav (e):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 29. Ruj 2008, 12:55
Donatorska Grupa

Koliko je to? Ako je njegova više od 3 godine, a zatim ići s trgovinama savjet, ako to nije, a zatim provjerite svoje napajanje, zvuči kao da bi mogao biti pogrešan.

My System: Deathstar 1.0 / Loaned Macbook

Procesor (i):
Core 2 Quad / Dual-Core
Matične ploče:
Novi HP stvar / Macbook stvar
RAM memorija:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafička kartica (e):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrirani
Tvrdi disk (i):
1tb SATA / Mac 120gb
Optički pogon (e):
Hitachi Blu-ray / Integrirana
Case / PSU:
HP dionica / Mac Stock
Hlađenje:
Vaš standardni radijator i ventilator / Isto
Network / Internet:
Intel (R) Integrirani / Mac Airport
Monitor (e):
HP w2408 / Macbook stvar
Operacijski sustav (e):
Vidik sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 29. Ruj 2008, 16:59
Donatorska Grupa

JA znati ovaj svibanj zvuk suvišne, ali vam se sudilo se pomoću AC napajanje samo s baterijom uklonjena?

Osim toga, za malo krupna sačma, možete vjerojatno naći popravak priručnik na CD-u za svoj model Toshiba. Ja ih koristiti cijelo vrijeme ... i oni dolaze prilično zgodan ... također prilično lako slijediti.
Old 8. listopad 2008, 08:30
Donatorska Grupa

Koliko je star ovaj laptop? Ako je nova onda bi to moglo stati pod jamstvenog popravka.

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Please help! Laptop bios mrtav! cmp19 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 14 listopad 2009 00:28
Efekti mrtav baterija može imati na laptop ruipistola Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 10 19. svibanj 2009 09:09
Dead pristupnički M210 laptop, PSU? Bubba Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 16. ožujak 2009 09:21
Voda na laptop - sada se pojavi boot menu i neke tipke su mrtvi Dawnie Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 6 20. studeni 2008 11:53
Cant prijavite se! bradleyjoes Virus, Spyware i sigurnost 26 29 siječanj 2008 10:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.