![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Toschiba "Satelit" laptoop. Kad sam bootup pritisnite gumb i ništa se ne događa bez svjetla su vidljive. Struje / baterije jedinica radi i predavao 19,8 volts. JA pretpostaviti ovu matičnu ploču vlast je neispravan u kojem slučaju će biti Toshiba popravak. (Prijenosna računala ne čini se da za do-it-sami ljudi). Ja sam rekao dvjema trgovinama da će biti jeftiniji za mene za kupnju novog laptopa. Stvarno? Bilo tko drukčije kupiti ovo ili je to stvarno tako komplicirane da poprave prosjek laptop? Vaš komentar će biti u vezi s interes. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste željeli imati prije na to si dobio i držite je jeftina matična ploča iz istog laptopa od ebay poput vas. 1 Imam dobar trik je da se fotografije na digitalni fotoaparat kao disassembling na laptop, na taj način kada osvrnuti se na slikama možete vidjeti kako da ga vratite opet zajedno
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko je to? Ako je njegova više od 3 godine, a zatim ići s trgovinama savjet, ako to nije, a zatim provjerite svoje napajanje, zvuči kao da bi mogao biti pogrešan.
|
| |||
| |||
| JA znati ovaj svibanj zvuk suvišne, ali vam se sudilo se pomoću AC napajanje samo s baterijom uklonjena? Osim toga, za malo krupna sačma, možete vjerojatno naći popravak priručnik na CD-u za svoj model Toshiba. Ja ih koristiti cijelo vrijeme ... i oni dolaze prilično zgodan ... također prilično lako slijediti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko je star ovaj laptop? Ako je nova onda bi to moglo stati pod jamstvenog popravka.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Please help! Laptop bios mrtav! | cmp19 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 14 listopad 2009 00:28 |
| Efekti mrtav baterija može imati na laptop | ruipistola | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 19. svibanj 2009 09:09 |
| Dead pristupnički M210 laptop, PSU? | Bubba | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 16. ožujak 2009 09:21 |
| Voda na laptop - sada se pojavi boot menu i neke tipke su mrtvi | Dawnie | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 20. studeni 2008 11:53 |
| Cant prijavite se! | bradleyjoes | Virus, Spyware i sigurnost | 26 | 29 siječanj 2008 10:12 |
| Thread Tools | |
| |