![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Van egy Toschiba "Satellite" laptoop. Mikor nyomjuk meg a gombot bootup semmi nem történik, és nincs fény látható. A hálózati / akkumulátor egység működik nyilvánított, és 19,8 volt. Gondolom, ez az alaplap hatalom a hibás ebben az esetben ez lesz a Toshiba javítása. (Laptopok nem úgy tűnik, hogy a do-it-yourself ember). Én mondtam két üzletekben, hogy ez az én dolgom, hogy olcsóbb megvenni egy új laptop. Tényleg??? Mindenki más, aki e vásárolni, vagy ez tényleg így bonyolult javítási átlagos laptop? Your comment fogják olvasni érdeklődéssel. Köszönöm.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha nem szeretné, hogy ezelőtt meg magad, és megértettem egy olcsó alaplap, mely ugyanannak a laptop, mint az eBay Önnek. 1 jó trükk van az, hogy a képeket egy digitális kamera, mint a szétszerelnék a laptop, így ha visszatekintünk a kép látható, hogyan tedd vissza újra együtt
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hány éves is? Ha a 3 év alatt, akkor megy a bolt tanácsát, ha ez isnt, akkor ellenőrizze a tápegység, úgy hangzik, mintha ez lenne a hibás.
|
|
|||
|
|||
|
Tudom, hogy ez a hang redundáns, de a próbált energiát használ fel az AC csak az akkumulátort eltávolítani?
Ezen túlmenően, néhány dolcsival, akkor valószínűleg egy javítási kézikönyvet CD-n az Ön modell Toshiba. Használom őket az idő ... és jönnek a nagyon ügyes ... is meglehetősen könnyű követni. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mennyi idős a laptop? Ha új, akkor ez alkalmas a garanciális javítást.