![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי Toschiba "הלוויין" laptoop. כאשר אני לוחץ על כפתור האתחול ושום דבר לא קורה האורות הם גלויים. את mains / הסוללה היא יחידת עובד ומספק 19.8 volts. אני presume כוח זה לוח האם הוא פגום ובמקרה זה יהיה Toshiba לתקן. (מחשבים נישאים לא נראה ל-לעשות את זה בעצמך-אנשים). אני סיפרתי על ידי שתי חנויות שזה יהיה זול יותר לי לקנות מחשב נייד חדש. באמת? כל אחד אחר לקנות את זה או האם זה באמת כל כך מסובך כדי לתקן את הממוצע הנייד? ההערה שלך יהיה לקרוא עם העניין. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה רוצה עשיתי את זה לפני יש להחזיק את עצמך ואת של לוח האם זול מאותה הנייד מ eBay כמו שאתה. 1 טריק טוב יש לי הוא לקחת תמונות על מצלמה דיגיטלית כמו disassembling את הנייד שלך, ככה כשאתה מסתכל אחורה על תמונות אתה יכול לראות כיצד הכניסו אותו בחזרה שוב יחד
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בן כמה הוא? אם על פני 3 שנים, ואז ללכת עם חנויות עצה, אם זה isn't, ולאחר מכן לבדוק את החשמל, נשמע כאילו זה עלול להיות פגום.
|
| |||
| |||
| אני יודע שזה נשמע מיותר, אבל יש את ניסו powering למעלה באמצעות א.כ. רק עם הסירו את הסוללה? בנוסף, במשך כמה דולרים, כנראה שאתה יכול למצוא תיקון ידני על התקליטורים שלך מודל Toshiba. אני משתמש בהם כל הזמן ... והם באים די נוח ... גם קלה למדי אחריו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בן כמה הוא מחשב נייד? אם זה חדש אז זה יכול להתאים תחת אחריות לתקן.