![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Toschiba "Sputnik" laptoop. Kai aš spaudžiu mygtuką bootup nieko neįvyksta, ir visiškai be žiburių yra matomas. Mains / battery vienetas yra darbo ir pristatymo 19,8 voltų. Manau, ši plokštė galia yra klaidingas ir tokiu atveju ji bus Toshiba remontas. (Nešiojamieji neatrodo, kad dėl do-it-yourself žmonių). Man sakė, dvi parduotuvės, kad jis bus pigiau man pirkti naują nešiojamąjį kompiuterį. Tikrai? Kas nors pirkti tai, ar tai tikrai taip sudėtinga remontuoti vidutiniškai nešiojamas? Jūsų komentaras bus skaitomos kartu su palūkanomis. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tu nori gauti atgal į jį patys ir turime laikykis pigūs plokštė nuo pat nešiojamas kaip iš eBay jums. 1 geras triukas man tai fotografuoti su skaitmeniniu fotoaparatu, kaip jūsų demontavimas nešiojamas, tokiu būdu, kai jūs atsigręžti nuotraukos galima pamatyti, kaip įdėti jį atgal ir vėl susitiko
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip seniai tai? Jei jo per 3 metus, tada su parduotuvių patarimus, jei ji forget, tada patikrinkite savo maitinimo, skamba kaip ji galėtų būti klaidingas.
|
| |||
| |||
| Aš žinau, tai gali pasirodyti nereikalinga, tačiau jūsų bandė maitinimui iki naudojant AC tik su baterija pašalintas? Be to, keletą Bucks, jums greičiausiai gali rasti remonto CD savo modelį Toshiba. Aš naudoju juos visus laiko ... ir jie yra gana patogus ... taip pat gana lengva laikytis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip sena yra nešiojamas? Jei tai nauja tada jis gali pritaikyti pagal garantinio remonto.