![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Man ir Toschiba "Satellite" laptoop. Kad es nospiediet bootup pogu nekas nenotiek un gaismu ir redzami. Mains / battery vienība darbojas un sniedz 19,8 voltiem. Es pieņemu šo mātesplati jauda ir kļūdaina, jo tādā gadījumā tā būs Toshiba remonts. (Portatīvie neliekas, lai do-it-yourself cilvēkiem). Es esmu teicis, divi veikali, ka tā būs lētāk man iegādāties jaunu portatīvo datoru. Vai tiešām? Kāds cits pirkt šo vai tas tiešām ir tik sarežģīti remonts vidējais klēpjdators? Jūsu komentārs var lasīt ar interesi. Pateicība.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja jūs vēlaties būt atpakaļ pie tā pats un saņēma kravas lētu mātesplati no paša klēpjdators kā no ebay jums. 1 labs triks man ir uzņemt fotogrāfijas par digitālo kameru, jūsu demontāžu laptop, tādā veidā, kad atskatīties uz bildes var redzēt, kā likt atpakaļ kopā vēlreiz
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cik vecs ir? Ja tās vairāk nekā 3 gadus, tad aiziet ar veikaliem padomu, ja tas isn't, tad pārbaudiet savu energoapgādi, izklausās tā varētu būt kļūdains.
|
|
|||
|
|||
|
Es zinu, tas var likties lieks, bet jūsu mēģinājuši izslēgtos izveido, izmantojot AC tikai ar bateriju izņemt?
Turklāt attiecībā uz dažiem dolāriem, jūs varat droši vien atrast remonta rokasgrāmatā par CD priekš sava modeļa Toshiba. Tos lietot visu laiku ... un tie ir diezgan parocīgs ... arī diezgan viegli ievērot. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cik vecs ir klēpjdators? Ja tas ir jauns, tad tā varētu būt piemērots ar garantijas remonts.