![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Toschiba "Satellite" laptoop. Kiedy naciśnij przycisk bootup nic się nie dzieje i nie ma światła są widoczne. Sieci / baterii jest pracy i zapewnieniu 19,8 V. Zakładam mocy tej płyty głównej jest uszkodzony, w takim przypadku będzie to Toshiba naprawy. (Laptops nie wydaje się do do-it-yourself osób). I'm opowiedziana przez dwa sklepy, że będzie to tańsze dla mnie na zakup nowego laptopa. Naprawdę? Każdy inny kupić tego, czy jest to naprawdę tak skomplikowane naprawy średniej laptopa? Twój komentarz zostanie odczytana z odsetkami. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie chcesz mieć temu w tym siebie i trzymaj się z tanich płyt głównych z tego samego komputera jak z eBay Ciebie. 1 dobra sztuczka Mam do robienia zdjęć w aparacie cyfrowym jako rozbierając laptop, w ten sposób, jeśli spojrzeć wstecz na zdjęcia można zobaczyć, jak umieścić ją ponownie razem
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| How old is it? Jeżeli w ciągu 3 lat, następnie przejdź do sklepów porad, jeśli isnt, a następnie sprawdzić zasilanie, brzmi jak to może być uszkodzony.
|
| |||
| |||
| Wiem, że to może wydawać się zbędne, ale mają swój wypróbowany zasilania za pomocą prądu tylko z baterii usunięte? Ponadto, przez kilka dolców można prawdopodobnie znaleźć naprawy podręcznika na płycie CD za model Toshiba. I z nich korzystać przez cały czas ... i one są w bardzo przydatny ... także dość łatwe do naśladowania. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ile lat ma ten laptop? Jeśli jest to nowy, to może mieścić w ramach naprawy gwarancyjnej.