![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Toschiba "Satelitná" laptoop. Keď som sa po stlačení tlačidla bootup nic sa nedeje a žiadna svetla sú viditeľné. Sieťové / batérie, pracuje a dodáva 19,8 voltov. Predpokladám, táto základná doska je moc chybné v tom prípade bude Toshiba opravy. (Notebooky nezdá sa, že na do-it-sami ľudia). Já jsem řekl, dva obchody, ktoré to bude pre mňa lacnejšie kúpiť nový notebook. Naozaj? Ktokoľvek iný kúpiť, alebo je to naozaj tak zložité opravy priemerný notebook? Váš komentár bude čítať so záujmom. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste chceli mať na webe sami a máme držať na levnou desku od rovnakého notebooku z ebay, ako vy. 1 dobrý trik jsem je fotografovať na digitálny fotoaparát ako vaša rozoberanie notebooku, tak keď sa pozriete späť na obrázky si môžete prezrieť, ako to dať späť dohromady znovu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko je hodín? Je-li jeho viac ako 3 roky, potom sa obchody radu, ak je isnt, potom skontrolovať napájanie, to vyzerá ako by mohlo byť chybné.
|
| |||
| |||
| Viem, že to môže znieť ako zbytočný, ale nechať si vyskúšali zapnutie pomocou AC iba batérie odstrániť? Okrem toho na pár dolárov, môžete asi nájsť opravy manuál na CD pre váš model Toshiba. I používať po celý čas ... a prídu v docela hodí ... tiež pomerne ľahko riadiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako starý je ten notebook? Ak je to nové tak to by mohlo vejít v rámci záručnej opravy.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prosím, pomôžte! Laptop bios mŕtvy! | cmp19 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14.októbra 2009 00:28 |
| Účinky mŕtvej batérie môže mať na notebooku | ruipistola | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 19. mája 2009 09:09 |
| Mŕtvy Gateway M210 Laptop, PSU? | Bubba | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 16. marca 2009 09:21 |
| Voda na notebook - boot menu & teraz sa zdá, niektoré klávesy sú mŕtvi | Dawnie | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 20. novembra 2008 11:53 |
| Cant prihlásiť! | bradleyjoes | Virus, spyware a bezpečnosť | 26 | 29. januára 2008 10:12 |
| Thread Tools | |
| |