мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Деад лаптоп - без знака живота

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. сеп 2008, 11:12
Нови члан групе

Default Деад лаптоп - без знака живота

Имам Тосцхиба "Сателит" лаптооп. Кад сам боотуп притисните дугме и ништа се не дешава без светла су видљиве. Струје / батерије јединица ради и предавао 19,8 волтс. ЈА претпоставити ову матичну плочу власт је неисправан у којем случају ће бити Тосхиба поправку. (Преносна рачунара не чини се да за до-ит-сами људи). Ја сам рекао двема продавницама да ће бити јефтинији за мене за куповину новог лаптоп. Стварно? Било ко другачије купити ово или је то стварно тако компликоване да поправе просек лаптоп? Ваш коментар ће бити у вези са интерес. Хвала.
Old 29. сеп 2008, 11:31
Донаторска Група

Ако сте желели да има пре на то си добио и држите је јефтина матична плоча из истог лаптоп од ебаы попут вас. 1 Имам добар трик је да се фотографије на дигитални фотоапарат као дисассемблинг на лаптоп, на тај начин када осврнути се на сликама можете видети како да га вратите опет заједно

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 29. сеп 2008, 12:55
Донаторска Група

Колико је то? Ако је његова више од 3 године, а затим ићи са продавницама савет, ако то није, а затим проверите своје напајање, звучи као да би могао бити погрешан.

Мы Сыстем: Деатхстар 1.0 / Лоанед Мацбоок

Процесор (и):
Цоре 2 Куад / Дуал-Цоре
Матичне плоче:
Нови ХП ствар / Мацбоок ствар
РАМ меморија:
4ГБ ДДР2 / 1ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Интел (Р) интегрисани
Тврди диск (и):
1тб САТА / Мац 120гб
Оптички погон (е):
Хитацхи Блу-раы / Интегрисана
Цасе / псу:
ХП дионица / Мац Стоцк
Хлађење:
Ваш стандардни радијатор и вентилатор / Исто
Нетуорк / Интернет:
Интел (Р) Интегрисани / Мац Аирпорт
Монитор (е):
ХП у2408 / Мацбоок ствар
Оперативни систем (е):
Видик сп1 / Мац ОС Кс леопард (10,5)
Old 29. сеп 2008, 16:59
Донаторска Група

ЈА кноткле данашји мај звук сувишне, али вам се судило се помоћу АЦ напајање само са батеријом уклоњена?

Осим тога, за мало крупна сачма, вероватно можете наћи поправку приручник на ЦД-у за свој модел Тосхиба. Ја их користити све време ... и они долазе прилично згодан ... такође прилично лако слиједити.
Old 8. октобар 2008, 08:30
Донаторска Група

Колико је стар овај лаптоп? Ако је нова онда би то могло стати под гарантног поправке.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Молимо помоћ! БИОС-лаптоп мртав! цмп19 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 14 Окт 2009 00:28
Ефекти мртав батерија може имати на лаптоп руипистола Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 10 19 мај 2009 09:09
Деад приступнички М210 лаптоп, псу? Буббле Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 16 март 2009 09:21
Вода на лаптоп - сада се појави боот мену и неке типке су мртви Дауние Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 20 новембар 2008 11:53
Цант пријавите се! брадлеыјоес Вирус, Спыуаре и безбедност 26 29 јануар 2008 10:12
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц