![]() |
|
| |||
| |||
| Bir Toschiba "Uydu" laptoop var. Ben açılışında düğmesini hiçbir basın ve ışıkları görünür olur. Ana / pil ünitesi çalışıyor ve 19,8 volt sunmaktadır. Bu durumda bir Toshiba tamir olacak ben hatalı bu anakart güç tahmin. (Dizüstü bilgisayarlar için işini görme kişi) yapmak gibi değil. İki dükkan bu benim için yeni bir dizüstü bilgisayar satın almak ucuz olacak tarafından söyledi yaşıyorum. Gerçekten? Başkasının bu satın alma ya da gerçekten çok ortalama dizüstü onarmak için karmaşık? Kişisel yorumun ilgiyle okumak olacaktır. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer önce kendinize sahip istediğiniz yaptı ve eBay sizin gibi aynı dizüstü ucuz anakart ele aldım. 1 Ben numara iyi bir dijital fotoğraf makinesi üzerinde bir dizüstü Disassembling olarak fotoğraf çekmek için, bu şekilde zaman geri resimler sizi nasıl geri birlikte tekrar koymak görebilirsiniz bak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne kadar eski o? Gibi hatalı olabilir, eğer, sonra güç kaynağı kontrol isnt Eğer onun üzerine 3 yıl, ardından dükkan tavsiye ile, gidip geliyor.
|
| |||
| |||
| Bu gereksiz ses Mayıs biliyorum ama batarya ile AC kullanarak gücünü denedi kaldırılır? Buna ek olarak, bir kaç dolar için, büyük ihtimalle bir onarım Modelinizi Toshiba için CD manuel bulabilirsiniz. Ben her zaman ... kullanmak ve oldukça faydalı olmak ... de oldukça takip etmek kolaydır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasıl eski bir laptop olsun? Eğer, bu garanti kapsamında tamir uygun olabilir yenilikler.