![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Toschiba "laptoop Супутник". При натисканні кнопки завантаження нічого не відбувається, і фари не видно. Мережі / батареї установка працює і доставка 19,8 вольт. Я припускаю, що ця материнська плата є несправним влади в цьому випадку воно буде ремонту Toshiba. (Ноутбуки, схоже, не для Do-It-Yourself чоловік). Мені сказали, двома магазинами, що вона буде дешевшою для мене купити новий ноутбук. Так?? Будь-яке інше купити чи це дійсно так складно відновити середній ноутбук? Ваш коментар буде читати з інтересом. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви хочете мати тому на його самі і дістав дешевої плати з того ж ноутбука, як від Ebay вас. 1 хороший трюк у мене є, приймати фотографії на цифрову камеру, як ваша розбирання ноутбука, таким чином, коли ви озирнутися на фотографії ви можете подивитися, як покласти його знову разом
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ж це було? Якщо його за 3 роки, потім з урахуванням рекомендацій магазини, якщо це хіба, то перевірте ваш блок живлення, звучить, як він може бути пошкоджений.
|
| |||
| |||
| Я знаю, це може видатися зайвим, але ваш намагався харчування з використанням змінного струму тільки з батареєю знищений? Крім того, за кілька доларів, ймовірно, можна знайти посібник з ремонту на компакт-диску для вашої моделі Toshiba. Я використовую їх весь час ... І вони приходять в досить зручно ... теж досить простий і зрозумілий. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки років ноутбук? Якщо це те нове, може вміститися в рамках гарантійного ремонту.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь ласка, допоможіть! Ноутбук BIOS мертвий! | cmp19 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 14 жовтня 2009 00:28 |
| Вплив мертві батареї можуть мати на ноутбуці | ruipistola | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 19 травня 2009 09:09 |
| Dead Gateway M210 ноутбук, блок живлення? | Bubba | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 16 березня 2009 09:21 |
| Вода на ноутбуці - завантажувального меню тепер відображається & Деякі ключі мертвий | Dawnie | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 20 листопада 2008 11:53 |
| Нахиляє увійти в систему!! | bradleyjoes | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 26 | 29 січня 2008 10:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |