![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, аз съм в отчаяна нужда от малко помощ тук, и аз ще действително оценявам съветите ви. Аз притежавам лаптоп Dell Inspiron E1505 работи Windows XP Media Edition. Няколко месеца преди аз открих моя компютър заседание на моята масичка за кафе с малка локва вода под него. Как това е настъпило произшествието все още е извън мен, тъй като тя трябваше да се случи в средата на нощта (имам 2 котки и кучета, така че не се казва). Оставих компютъра изсъхне като най-добър колкото можех. След няколко часа го пуснати, и то обувка само глоба. След това забелязах, в лявата част на екрана ще Дим. В най-дясната страна свети перфектно, но от лявата страна е толкова тъмно Трудно бих могъл да го прочете през деня. Яркостта не е добра или разделят, тя избледнява от най-тъмната част на екрана е в далечната ляво до най-ярките са на най-вдясно. Също така, всеки път, когато се опита да превърне яркостта на екрана до най-високата си, че нещо като "шорти Out" (поради липса на по-добро описание) и просто се изключва напълно. Компютърът все още текат, но на екрана спира да работи. Трябва да го оставите на по-ниска яркост настройка за екрана, за да остане. Ако направя компютъра хибернация, използвайки клавиатурата команди, а след това го върна отново, на екрана ще дойде отново. Но в най-ярката определяне на това продължава само няколко секунди - и това е с компютъра включен инча Докато си работи на батерия, не мога да се някъде близо до пълна яркост, без да го shorting вън. Ето още малко информация. Когато за първи път обувка лаптопа си след като са били на разстояние от няколко часа, на екрана ще работи почти перфектно (все още не мога да го отведе до най-високото ниво на яркост shorting без изход). Тогава, след няколко минути, за затъмняване започва да се появят на лявата страна, а след това в рамките на половин час е почти твърде тъмно за да чета. Има и много меки висок "бръмчене звук" (отново липсва в по-добро описание), идващи от екрана, че спира, когато тя се шорти. Така че, в резюме ... (*) След като е изключен за няколко часа, екран функционира добре (*) Лявата страна на екрана става почти твърде тъмно за да прочетете в рамките на 30 минути и по този начин остава (*) Екран "шорти вън", когато се настройка на яркостта на най-високата си (*) "Buzzing" чул звук, докато е на екрана Всички съвети можете да предложите ще бъда много оценявам! Аз съм с надеждата вие може да ме спаси от закупуване на друг компютър. |
|
| |||
| |||
| Гаден! Той трябва да бъдат обхванати от дома застраховка, ако сте го. Смяна на капака не е трудна работа, така че може да си намеря евтини ремонт.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Център за поддръжка на Dell Dsc.exe обърквания Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Общи Софтуер Чат | 6 | 18-ти ноември 2009 13:25 |
| Много проблеми с Dell Inspiron 6400 | charlie792 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 12-ти ноември 2009 година 06:18 |
| Лаптоп Dell Inspiron 6400. Екран Goes Blank 2 дни след преинсталиране | tolet | Windows операционни системи | 2 | 8 май 2009 г. 08:07 |
| Dell Inspiron 6400 лаптоп различни проблеми | Erbowman | Общи Хардуер Чат | 10 | 25 Март 2009 18:03 |
| Не може да се Отпечатай - Dell E1505 | BlackDragon0480 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 26 Jan 2009 10:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |