![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, είμαι σε απελπιστική ανάγκη κάποια βοήθεια εδώ, και θα ήθελα πραγματικά εκτιμώ τις συμβουλές σας. Είχα ένα Dell Inspiron E1505 φορητό υπολογιστή με Windows XP Media Edition. Λίγους μήνες πριν, ανακάλυψα τον υπολογιστή μου συνεδρίαση της τραπέζι καφέ μου με μια μικρή λακκούβα του νερού κάτω από αυτό. Πώς συνέβη αυτό ατύχημα εξακολουθεί να είναι πέρα από μένα, δεδομένου ότι έπρεπε να έχει συμβεί στη μέση της νύχτας (έχω 2 γάτες και ένα σκύλο, οπότε δεν υπάρχει λέω). Άφησα τον υπολογιστή στεγνώσει όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά από αρκετές ώρες μου ξεκίνησε, και θα εκκινήσει μια χαρά. Τότε παρατήρησα την αριστερή πλευρά της οθόνης θα αμυδρό. Η άκρα δεξιά πλευρά είναι αναμμένο τέλεια, αλλά στην αριστερή πλευρά είναι τόσο σκοτεινό μπορώ να το διαβάσετε δύσκολα στην ημέρα. Η φωτεινότητα δεν είναι μια τέλεια διάσπαση είτε, το σβήνει από το πιο σκοτεινό μέρος της οθόνης να είναι από την άκρα αριστερά προς τα φωτεινότερα είναι για την άκρα δεξιά. Επίσης, κάθε φορά που προσπαθώ και να μετατρέψει τη φωτεινότητα της οθόνης στο υψηλότερο σημείο του, το είδος του "μικρού μήκους out" (για την έλλειψη μια καλύτερη περιγραφή) και μόλις σβήνει εντελώς. Ο υπολογιστής εξακολουθεί να τρέχει, αλλά η οθόνη σταματά να λειτουργεί. Πρέπει να το αφήσουμε σε χαμηλότερη ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης για να παραμείνουν στην. Αν κάνω αδρανοποίηση τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας τις εντολές πληκτρολογίου, τότε θα επαναφέρει και πάλι, η οθόνη θα επανέλθει στο θέμα. Όμως, στο πιο λαμπρό ρύθμιση διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα - και αυτό είναι με τον υπολογιστή βουλώνονται in Ενώ της λειτουργεί με την μπαταρία, δεν μπορώ να είμαστε κοντά σε πλήρη φωτεινότητα δεν είναι shorting έξω. Εδώ είναι κάποιες περισσότερες πληροφορίες. Όταν πρώτη εκκίνηση του φορητού υπολογιστή μου αφού έχει εκτός για αρκετές ώρες, η οθόνη θα λειτουργεί σχεδόν τέλεια (ακόμα δεν θα επιτρέψτε μου να πάρει για να το υψηλότερο δυνατό επίπεδο φωτεινότητας δεν shorting out). Στη συνέχεια, μετά από αρκετά λεπτά, το θαλερότητα αρχίζει να συμβεί στην αριστερή πλευρά, και στη συνέχεια μέσα σε μισή ώρα, είναι σχεδόν πολύ σκούρα για να διαβάσετε. Υπάρχει επίσης ένα πολύ μαλακό υψίσυχνο "βουητό" (και πάλι έλλειψη καλύτερη περιγραφή) που προέρχονται από την οθόνη που σταματά όταν σορτς έξω. Έτσι, συνοπτικά ... (*) Μετά την εκτός για αρκετές ώρες, τις λειτουργίες της οθόνης και (*) Αριστερή πλευρά της οθόνης γίνεται σχεδόν πάρα πολύ σκούρα για να διαβάσετε μέσα σε 30 λεπτά και να μένει έτσι (*) Οθόνη "σορτς out" όταν παίρνω τη φωτεινότητα ρύθμιση στο υψηλότερο σημείο του (*) "Buzzing" ακούγεται ήχος ενώ η οθόνη είναι σε Οποιαδήποτε συμβουλή μπορείτε να προσφέρετε θα ήταν ευγνώμονες! Ελπίζω σας παιδιά μπορεί να με σώσει από την αγορά έναν άλλο υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Άσχημος! Θα πρέπει να καλύπτονται από ασφάλιση σπίτι αν το έχετε. Αντικαθιστά το καπάκι δεν είναι μια δύσκολη δουλειά, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια φθηνή επισκευής.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υποστήριξη Dell Κέντρο Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 18 Νοέμβρη 2009 13:25 |
| Πολλά προβλήματα με την Dell Inspiron 6400 | charlie792 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 12 Νοέμβρη 2009 06:18 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop. Οθόνη Goes Λευκά 2 ημέρες μετά την επανεγκατάσταση | tolet | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 8η Μαΐου 2009 08:07 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop διάφορα προβλήματα | Erbowman | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 25 Μαρ 2009 18:03 |
| Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση - Dell E1505 | BlackDragon0480 | Digital Imaging & Printers | 3 | 26 Ιαν 2009 10:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |