![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, ja sam u očajan potreba neki pomoć ovdje, i Identifikacija 'stvarno poštovati tvoj savjet. Imam Mala dolina Inspiron E1505 laptop trčanje Windows XP Media Edition. Prije par mjeseci sam otkrila moj računalo sjedio na mom stolu kavu s malom barica vode ispod njega. Kako ovo Nesreća se dogodila u još uvijek je izvan mene, jer su morali su se dogodili usred noći (imam 2 mačke i psa, tako da se ne govori). I neka računalo isušivanje najbolje što sam mogao. Nakon nekoliko sati počeo sam ga gore, i to cipelica za bebu pravedan prekid. Tada sam primjetio na lijevoj strani ekrana ide dim. Krajnjoj desnoj strani je osvijetljena savršeno, ali s lijeve strane je tako tamno i teško ga mogu pročitati u danu. Svjetlina nije savršen split bilo, ona blijedi iz najmračnije dijelu ekrana se na daleko slijeva to najsvjetlija se na desnom. Isto tako, svaki put pokušavam uključiti i svjetlinu zaslona na njen najviši, ona vrsta "gaćice out" (u nedostatku boljeg opisa), a samo isključuje u potpunosti. Računalo i dalje prikazuju, ali ekran prestaje raditi. Moram ga ostaviti na nižim podešavanje svjetline zaslona kako bi boravak na. Ako ću hibernaciju računala pomoću tipkovnice naredbi, onda ga vratiti gore opet, ekran će se vratiti na. No, na najsjajnijih postavljanje to traje samo nekoliko sekundi - i to je s računalom priključeni rezervirati Dok je njegov radi na baterije, ne mogu dobiti nigdje u blizini puni sjaj bez da ga vezivati na kratko van. Evo još malo informacija. Kada sam prvi put čizma moj laptop nakon što je bio isključen za nekoliko sati, zaslon će funkcionirati gotovo besprijekorno (i dalje ne daju mi da se to na najviši nivo osvjetljenja bez vezivati na kratko van). Onda nakon nekoliko minuta, zatamnjenje počinje da se dogodi na lijevoj strani, a zatim u roku od pola sata to je gotovo previše tamno za čitanje. Ima 'isto tako vrlo mekana piskav "buzzing sound" (opet nedostaje bolji opis) koji dolaze iz zaslon koji se zaustavlja kad se gaćice van. Dakle, u sažetku ... (*) Nakon što je od nekoliko sati, funkcije i zaslon (*) Lijevoj strani ekrana postaje gotovo pretamne za čitanje u roku od 30 minuta, i ostaje na taj način (*) Zaslon "gaćice out", kada sam se svjetlinu postavljanje na njen najviši (*) "Buzzing" zvuk čuo, dok se na zaslonu Bilo koji savjet možete ponuditi bi bilo mnogo poštovati! Ja sam u nadi te momački može me spasiti od kupnje drugog računala. |
|
| |||
| |||
| Opasan! To bi trebao biti pokriveni osiguranjem kuće, ako ga imate. Zamjena poklopac nije težak posao, tako da svibanj dobiti jeftin popravak.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dellovog centra za podršku Dsc.exe Messing up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Općenito Software Chat | 6 | 18 studeni 2009 13:25 |
| Puno problema sa Mala dolina Inspiron 6.400 | charlie792 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 12 studeni 2009 06:18 |
| Dell Inspiron 6400 laptop. Screen Goes Blank 2 dana nakon ponovne instalacije | tolet | Windows Operating Systems | 2 | 8. svibanj 2009 08:07 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop Različiti problemi | Erbowman | General Hardware Chat | 10 | 25. ožujak 2009 18:03 |
| Can't Isprintaj - Dell E1505 | BlackDragon0480 | Digital Imaging & Pisači | 3 | 26 siječanj 2009 10:39 |
| Thread Tools | |
| |