kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Dell Inspiron E1505 Képernyő problémák

Reply

Téma eszközök
Old December 2, 2007, 14:20
Új tag Csoport

Default Dell Inspiron E1505 Képernyő problémák

Hé mindenki, én vagyok a kétségbeesett szükség-ból egy kis segítség itt, és én igazán értékelem a tanácsodat kérni.

Van egy Dell Inspiron E1505 laptop Windows XP Media Edition. Pár hónappal ezelőtt felfedezték a számítógépet ül a kávémat asztalon egy kis tócsa a víz alatta. Hogyan történt a baleset még mindig nem tudom, ahogy azt kellett volna sor az éjszaka közepén (Van 2 macska és egy kutya, így nincs hatásos).

Hagytam a számítógépet szárad ki a legjobb ahogy csak tudtam. Után több órával kezdtem fel, és ez házipapucs csak finom. Aztán észrevettem, a bal oldalon a képernyő sötét lesz. A jobb szélén tökéletesen világít, de a bal oldala olyan sötét alig bírom elolvasni a nappali.

A fényerő nem tökéletes split sem, hogy elhalványul a legsötétebb része a képernyő, hogy a bal szélen, hogy a legfényesebb, hogy a szélsőjobb.

Is, minden alkalommal megpróbálok majd kapcsolja be a képernyő fényerejét, hogy a legmagasabb, ez egyfajta "rövidnadrág out"-nak (nincs jobb leírás), és csak teljesen kikapcsol. A számítógép még mindig fut, de a képernyő leáll. Meg kell hagyni, alacsonyabb fényerő beállítás a képernyőn marad. Ha azt, hogy a számítógép segítségével hibernálni a billentyűzet parancsokat, akkor hozzuk vissza újra a képernyő jön vissza. De a legfényesebb beállítás tart csak pár másodperc - és ez a számítógéphez csatlakoztatva hüvelyk Miközben fut ki az akkumulátort, nem tudom közelébe teljes fényerővel nélküle SHORTING ki.

Itt van még néhány információ. Amikor először boot my laptop után le miután több órán át a képernyő szinte tökéletesen működőképes lesz (ez még mindig nem engedi hogy azt a legnagyobb fényerőt nélkül SHORTING ki). Aztán néhány perc múlva, az elsötétülő kezd fordulnak elő a bal oldalon, majd egy fél óra múlva szinte túl sötét olvasni. Van még egy nagyon puha magas hangú "zümmögő hang" (megint hiányzik a jobb leírás) érkezik a képernyőn, hogy leáll, ha azt rövidnadrág ki.

Szóval, összefoglaló ...

(*) Után, hogy már több órán át képernyő jól működik,
(*) Bal oldalon a képernyő szinte túl sötét lesz olvasható, és 30 percen belül marad, így
(*) Screen "sort ki", amikor veszem a fényerő beállítása a legmagasabb
(*) "Buzzing" hang hallható, míg a képernyő a

Valamilyen tanácsot tudsz ajánlani lenne greatly appreciated! Remélem nektek is ments meg vásárol egy másik számítógépre.
Old December 4 2007, 07:17
Donor Group

Default Dell Inspiron E1505 Képernyő problémák

Utálatos! Meg kell fedezni lakásbiztosítás, ha van ez.

Helyettesít a fedél nem egy nehéz feladat, így kaphatsz egy olcsó javítani.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 dmdougie General Chat szoftver 6 November 18, 2009 13:25
Sok problémák Dell Inspiron 6400 charlie792 Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 November 12, 2009 06:18
Dell Inspiron 6400 noteszgép. A képernyő elsötétül 2 nappal újratelepítés tolet A Windows operációs rendszerek 2 8. május 2009 08:07
Dell Inspiron 6400 noteszgép különböző problémák Erbowman Általános fémáru Chat 10 25. március 2009 18:03
Nem Print - Dell E1505 BlackDragon0480 Digital Imaging & Nyomtatók 3 26. január 2009 10:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.