פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

Dell Inspiron E1505 מסך בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 2 דצמבר 2007, 14:20
קבוצת חברות חדשות

Default Dell Inspiron E1505 מסך בעיות

היי לכולם, אני זקוק נואשות לעזרה כאן קצת, ואני ממש אודה לעצתך.

יש לי מחשב נייד Dell Inspiron E1505 מערכת הפעלה Windows XP Media Edition. לפני כמה חודשים גיליתי את המחשב יושב על שולחן הקפה שלי עם שלולית קטנה של מים מתחת זה שלי. כיצד אירעה התאונה הזאת היא עדיין מעבר לי, כפי שהוא היה צריך לקרות באמצע הלילה (יש לי 2 חתולים וכלב, ולכן אין לדעת).

נתתי את המחשב להתייבש ככל שיכולתי. אחרי כמה שעות התחלתי את זה, וזה בסדר גמור נעולה. ואז הבחנתי בצד השמאלי של המסך הולך עמום. הצד הימין הקיצוני הוא מואר לגמרי, אבל הצד השמאלי הוא כל כך חשוך אני בקושי יכול לקרוא את זה במשך היום.

הבהירות אינה מושלמת או לפצל, זה נמוג מן החלק האפל ביותר של המסך להיות בשמאל הקיצוני הבהיר כדי להיות על הימין הקיצוני.

כמו כן, בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הבהירות של המסך כדי הגבוהה ביותר, שלה זה סוג של "קצרים החוצה" (מחוסר תיאור טוב יותר) ופשוט מכבה לגמרי. המחשב עדיין פועל, אך המסך מפסיק לפעול. אני צריך להשאיר את זה נמוך יותר בהירות בהגדרת המסך כדי להישאר. אם אני עושה את מצב שינה במחשב באמצעות פקודות מקלדת, ואז להחזיר אותו שוב, את המסך יחזרו. אבל הבהיר ההגדרה היא נמשכת רק כמה שניות - וזה עם המחשב מחובר פנימה בזמן ריצה על הסוללה, אני לא יכול להתקרב בהירות מלא ללא shorting אותו החוצה.

הנה כמה פרטים נוספים. כשאני אתחול המחשב הנייד הראשון שלי אחרי זה בכך שהוא היה לסירוגין במשך כמה שעות, המסך יפעל כמעט לחלוטין (זה עדיין לא מרשה לי לקחת את זה ברמה הגבוהה ביותר של בהירות ללא shorting החוצה). ואז אחרי כמה דקות, Dimming מתחילה להתרחש בצד שמאל, ולאחר מכן תוך חצי שעה זה כמעט חשוך מכדי לקרוא. יש גם גבוהים מאוד רך ודק "נשמע זמזום" (שוב חסר תיאור טוב יותר) מגיע המסך כי כאשר הוא מפסיק את תחתוני.

כך, בסיכום ...

(*) לאחר לסירוגין במשך כמה שעות, פונקציות המסך היטב
בצד (*) שמאל של המסך הופך כמעט חשוך מכדי לקרוא בתוך 30 דקות ונשאר כך
(*) מסך "קצרים מתוך" כשאני לוקחת את הגדרת הבהירות הגבוהה ביותר
(*) "זמזום" שמעתי קול בזמן זה על המסך

איזו עצה אתה יכול להציע יהיה להערכה רבה! אני מקווה אתם יכולים להציל אותי לקנות מחשב אחר.
Old 4 דצמבר 2007, 07:17
קבוצת תורמים

Default Dell Inspiron E1505 מסך בעיות

מגעיל! זה צריך להיות מכוסה על ידי הביטוח הביתה אם יש לך את זה.

החלפת את המכסה היא לא עבודה קשה כל כך אתה יכול לקבל תיקון זול.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.