mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Dell Inspiron E1505 ekrano problemos

Reply

Temos įrankiai
Old 2 gruodis 2007, 14:20
Naujas Narys

Default Dell Inspiron E1505 ekrano problemos

Hey everyone, I'm verkiant reikia padėti kai čia, ir aš labai vertiname jūsų patarimus.

Turiu Dell Inspiron E1505 laptop Windows XP Media Edition. Mėnesių atgal aptiko mano kompiuteryje sėdi ant mano kavos staliukas su maža Puddle of vandens po juo pora. Kaip tai įvyko nelaimingas atsitikimas, tai dar ne man, nes ji turėjo būti nutiko vidury nakties (turiu 2 kates ir šunį, todėl nereikia pasakoti).

Leidau kompiuteris išdžiūti kaip geriausia kaip galėčiau. Po kelių valandų aš pradėjau jį, ir jis įkrautas just fine. Tada aš pastebėjau, kairėje ekrano pusėje vyksta žodžių. Dešinėje pusėje dega puikiai, o kairėje pusėje yra taip tamsiai aš vargu ar gali skaityti laipsnių.

Ryškumas ne tobulas Split bet ji pamažu iš tamsiausių dalis ekrano yra ant kiek liko iki šviesiausi yra dešinėje.

Be to, kiekvieną kartą, kai aš stengiuosi ir pasukite į ekrano ryškumą savo aukščiausią tašką, jis tarsi "šortai out" (dėl nepakankamo geriau aprašymas) ir tiesiog išsijungia visiškai. Kompiuteris vis dar veikia, bet ekranas nustoja veikti. Aš ją palikti ne mažesnį ryškumo nustatymas ekrane likti. Jeigu aš darau kompiuteryje žiemoti naudoti klaviatūros komandas, tada jį atgal ir vėl, ekrane bus vėl įjungti. Bet ryškus, kuriame jis trunka tik kelias sekundes - ir tai su kompiuterio prijungtas in Nors jos veikia ant baterijos, I can't get kur šalia visą šviesumą, be to SHORTING out.

Štai šiek tiek daugiau informacijos. Kai aš pirmą kartą paleisti savo nešiojamojo kompiuterio po to, kai buvo prie kelias valandas, ekranas veiks beveik visiškai (vis dar neleidžia man manyti, kad aukščiausio lygio ryškumo be SHORTING out). Tada po kelių minučių blausumas pradeda atsirasti kairėje pusėje, o tada per pusvalandį, tai beveik taip pat tamsioje skaityti. Yra ir labai minkštas kilnus "buzzing sound" (vėl trūksta geresnio aprašymas) iš ekrano, kad stotelių kai jis šortai out.

Taigi, santraukos ...

(*) Po to, kai prie kelias valandas, ekranas veikia gerai
(*) Kairėje pusėje ekrano tampa beveik per tamsi perskaityti per 30 min ir lieka tokiu būdu
(*) Ekrano "šortai iš" kai aš šviesumo nustatymus savo aukščiausią
(*) "Dūzgiantis" garsas išgirsti, o ekrano yra

Any advice galite pasiūlyti, būtų labai dėkingi! Aš tikiuosi jums vaikinai gali išgelbėti mane nuo pirkimo kitą kompiuterį.
Old Gruodis 4, 2007, 07:17
Donorų grupės

Default Dell Inspiron E1505 ekrano problemos

Bjaurus! Ji turėtų būti taikoma būsto draudimo, jei turite jį.

Pakeičia dangtelis yra ne sunku darbą, todėl galima gauti pigius remonto.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up 1.300 Dell Inspiron dmdougie BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 Lapkritis 18, 2009 13:25
Daug problemų su 6.400 "Dell Inspiron charlie792 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Lapkritis 12, 2009 06:18
Inspiron 6400 Dell Laptop. Ekrano Goes Blank 2 dienas po Diegti tolet Windows "operacinės sistemos 2 8 gegužė 2009 08:07
Dell Inspiron 6400 Laptop įvairių problemų Erbowman General Hardware Chat 10 Kovas 25, 2009 18:03
Negali Spausdinti - Dell E1505 BlackDragon0480 Digital Imaging & Printers 3 26 sausis 2009 10:39
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.