![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, es esmu izmisuma vajadzīga neliela palīdzība, un to, I'd really appreciate savu padomu. Es savu Dell Latitude E1505 klēpjdatora Windows XP Media Edition. Pāris mēnešus atpakaļ es atklāju datoru sēžot uz manu kafijas galda ar nelielu peļķe ūdens zem tā. Kā tas noticis nelaimes gadījums ir vēl aiz manis, jo tas bija noticis jau vidū naktī (man ir 2 kaķi un suns, tāpēc nav teikts). I let dators izžūt, cik labi vien es varētu. Pēc vairākām stundām sāku to uz augšu, un tas booted tikai naudas sodu. Tad es pamanīju kreisajā pusē ekrāna notiekošo dim. Ja labajā pusē ir ieslēgts perfekti, bet kreisajā pusē ir tik tumšs man grūti izlasīt dienas. Spilgtums nav perfekts sadalīt vai nu tā zūd no tumšākajiem daļu ekrāna ir par daudz pa kreisi, lai spožāko ir par daudz labi. Arī katru reizi, kad es mēģinu un pagrieziet spilgtumu ekrānam, lai vislielākā, tā sava veida "īsajām biksēm ārā" (trūkuma labāku aprakstu) un vienkārši izslēdzas pilnībā. Dators joprojām darbojas, bet ekrāns pārtrauc savu darbu. Man ir atstāt to pie mazāka spilgtuma iestatījumu ekrānā, lai paliktu. Ja man darīt dators pārziemot, izmantojot tastatūru komandas, tad lai tā atkal no jauna, ekrāna nāks atpakaļ. Bet pie spilgtākajām, kurā tas ilgst tikai pāris sekundes - un tas ir ar datoru plugged in Lai gan tās darbina baterijas, es nevaru iegūt nekur pie pilna spilgtuma bez tā shorting out. Šeit ir vairāk informācijas. Kad es pirmo boot manu portatīvo datoru, kad tas ir ticis pie vairākām stundām, ekrāna funkcijas gandrīz pilnīgi (tas vēl nebūs ļaujiet man izmantot to augstākā līmeņa spilgtums bez shorting out). Tad pēc dažām minūtēm, aptumšošanas sāk parādīties uz kreisajā pusē, un pēc tam pusstundu tas ir gandrīz pārāk tumšs, lai lasītu. Pastāv arī ļoti mīksts cēls "buzzing sound" (atkal trūkst labāk apraksta) no ekrāna, ka pārtrauc, kad šorti out. Tātad, kopsavilkumā ... (*) Pēc izslēgšanas vairākas stundas, ekrāns darbojas labi (*) Kreisajā pusē, ekrāns kļūst gandrīz pārāk tumšs, lai lasītu pēc 30 minūtēm un paliek tādā veidā (*) Screen "īsajām biksēm ārā", kad es spilgtuma iestatījuma ar tās augstāko (*) "Buzzing" skaņas dzirdējis, bet ekrāns ir par Jebkuru konsultāciju, jūs varat piedāvāt, būtu ļoti appreciated! Es ceru, jūs guys var ietaupīt man iegādāties citu datoru. |
|
| |||
| |||
| Nejauks! Tas būtu jāsedz mājas apdrošināšanu, ja Jums tā ir. Nomainot vāks nav sarežģīts darbs, lai jūs varētu iegūt lētu remontu.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |