![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim, jestem w rozpaczliwej potrzebie pomocne tutaj, a ja naprawdę doceniam waszą radą. Posiadam laptopa Dell Inspiron E1505 z systemem Windows XP Media Edition. Kilka miesięcy temu odkryłam moim komputerze siedzi na moim stole kawa z małych kałuży wody pod nią. Jak ten wypadek miał miejsce jeszcze poza mną, tak jak miało to miało miejsce w nocy (mam 2 koty i psa, więc nie mówiąc). I niech komputer wyschnąć najlepiej jak umiałem. Po kilku godzinach zacząłem ją i jej załadowaniu dobrze. Wtedy zauważyłem po lewej stronie ekranu będzie słabe. Prawej stronie świeci idealnie, ale po lewej stronie jest tak ciemno, ledwo mogę przeczytać w ciągu dnia. Jasność nie jest doskonały split albo, że zanika z najciemniejszej części ekranu jest daleko po lewej stronie w najjaśniejsze są po prawej stronie. Ponadto, przy każdej próbie i kolei jasność ekranu do najwyższego, to coś w rodzaju "szorty z" (z braku lepszego opis) i po prostu wyłącza się całkowicie. Komputer nadal działa, ale ekran przestaje działać. Muszę zostawić go na niższe ustawienie jasności ekranu na pobyt. Jeśli zrobię hibernacji komputera przy użyciu polecenia klawiatury, a potem przenieść go na nowo, na ekranie będzie się ponownie. Ale w najjaśniejszych ustawienie trwa tylko kilka sekund - i to z komputera podłączony, a jego działa na baterii, nie mogę dostać nigdzie w pobliżu pełną jasność bez zwarcia w. Oto kilka informacji. Kiedy po raz pierwszy uruchomić mój laptop po ustaniu off przez kilka godzin, ekran będzie funkcjonował niemal idealnie (to jeszcze nie pozwala mi wziąć go do najwyższego poziomu jasności bez zwarcia w). Następnie po kilku minutach, przyciemnianie zaczyna występować na lewej stronie, a następnie w ciągu pół godziny to prawie za ciemno, żeby czytać. Jest również bardzo miękkie piskliwego "buczący dźwięk" (znów brakuje dokładniejszy opis) pochodzących z ekranu, który zatrzymuje się, gdy szorty. Tak w skrócie ... (*) Po off przez kilka godzin, funkcje ekranu oraz (*) Po lewej stronie ekranu staje się zbyt ciemno, żeby czytać w ciągu 30 minut i pozostaje w ten sposób (*) Screen "szorty obecnie" kiedy ja biorę jasność ustawienie najwyższego (*) "Buczący" usłyszałem dźwięk, podczas gdy na ekranie jest Wszelkie porady można oferować będzie bardzo mile widziana! Mam nadzieję chłopaki może mnie uratować od zakupu innego komputera. |
|
| |||
| |||
| Wredny! Powinien on być objęty ubezpieczeniem domu, jeśli masz go. Wymiana pokrywy nie trudne zadanie, więc możesz dostać tanie naprawy.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |