![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, ја сам у очајнички потребна помоћ неких овде, и ја бих стварно ценимо ваше савете. Имам Делл ИНСПИРОН Е1505 лаптопа Уиндоус КСП Медиа Едитион. Пре неколико месеци сам открила мој рачунар седи на мом столу кафа са малим локва воде испод њега. Како ова несрећа догодила се још увек изван мене, јер је морао да се догоди у сред ноци (имам 2 мацке и пса, тако да не говорим). И нека рачунара исушује као најбоље што сам могао. После неколико сати сам га покренути, и то управо покренули у реду. Тада сам приметио леве стране екрана иде пригушено. Десној страни је савршено осветљен, али лева страна је толико тамна једва да се чита у дану. Осветљење није било савршено поделе, она нестаје из најтамнијих делу екрана се на крајњој левици да се најсветлији на десној. Такође, сваки пут се трудим и укључите осветљење екрана својим највишим, она врста "шортс ван" (у недостатку бољег описа) и само се искључује у потпуности. Рачунар и даље ради, али екран престане да ради. Морам да га остави на нижи за подешавање осветљености екрана да остану на. Ако ми се стање хибернације рачунара коришћењем команди са тастатуре, онда би га назад поново, екран ће се вратити на. Али, у најсветлији поставка траје само неколико секунди - и то са рачунара прикључен у. Док је раде на батерије, ја не могу да добију ни близу пуног осветљења без ње Везивати на кратко напоље. Ево неких више информација. Када сам први пут покренете мој лаптоп након што је искључен за неколико сати, на екрану ће функционисати готово савршено (не дозволи ми да ће и даље трајати највиши ниво осветљености, без Везивати на кратко ван). Онда после неколико минута, затамњивањем почиње да се догоде на левој страни, а затим у року од пола сата је готово превише тамно за читање. Ту је врло мекана пискав "зујање звука" (опет недостаје бољи опис) који долазе из екран који се прекида када се гаћице напоље. Дакле, у резиме ... (*) Пошто је био искључен за неколико сати, и на екрану функције (*) Левој страни екрана постаје готово превише тамно за читање у року од 30 минута и остаје на тај начин (*) Екран "шортс ван" када се осветљеност поставку својим највишим (*) "Буззинг" звук чуо, док се на екрану Било који савет можете понудити ће бити веома цењени! Надам се момци да спаси ме од куповине другог рачунара. |
|
| |||
| |||
| Гадан! Треба покривени осигурањем куће ако га имате. Замена поклопца није тежак посао, тако да могу добити јефтино за поправку.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |